Netteki Blog

Şubat Ayı Hangi Burçtur

28.02.2023
292
Şubat Ayı Hangi Burçtur

Astroloji bilimi içerisinde burçların yeri ve önemi oldukça farklıdır. Burçların oluşumları, burçların belirlenmesi ve doğan kişilerin doğduğu tarihte güneş ve burcalar arasında yer alan mesafenin durumu gibi bazı hesaplamalarla burç tayinlerinin yapılması gibi farklı konu başlıklarının yer aldığı ve alelade hesaplamalar olmadan son derece önemli ve ince hesapların yapıldığı bir bilimdir.

Astroloji içerisinde yer alan burç haritasına göre 12 farklı burç bulunmaktadır. Bu burçlar ise dünya üzerinde kabul göre ilk elementlerin etkisi altında olan ve belli hesaplamalara göre tarihleri belirlenen birbirinden farklı özellik ve içeriklere sahiptirler.

Bu haritaya göre şubat ayı içerisinde doğan kişilerin sahip olabileceği iki farklı burç bulunmaktadır. Bunlardan ilki Kova ikincisi ise Balık burcudur.

21 Ocak-18 Şubat Tarihleri Arasında Doğanlar Kova Burcu

Kova burcu kişileri oldukça akıllı olarak ön plana çıkmaktadırlar. Hayal perest kişiliklerinin yanı sıra akılcı ve ayakları yere sağlam basan yapıları ile zıtlıkları bünyesinde barındırmaktadır.

İnsan ilişkileri bakımından son derece kuvveti bir iletişime sahiptirler. Onları kızdırabileceğiniz tek konu özgürlüklerine getireceğiniz kısıtlamalardır.

Bu anlamda onlarla aynı ortamda barınmanız bile söz konusu olamayabilir. Ayrıca bilgiye sürekli açtırlar. Öğrenmek ve keşfetmek hayat felsefeleri olmuştur.

Bildiklerini ise sadece bilgiyi gerçekten kullanmak isteyen kişilerle paylaşırlar. Bağlanma konusunda zorluk çekerler.

Bu anlamda ise evlenmeleri ve aile kurmaları zor olabilmektedir. Özgürlükçü bir ruha sahip olmaları da evlilik durumunu zorlaştırmaktadır.

18 Şubat-20 Mart Tarihleri Arasında Doğanlar Balık Burcu

Bilinen en duygusal burçlardan biridir. Hayal kurma yetenekleri ise oldukça gelişmiştir. Bu yeteneklerinden dolayı da sanata ayrı bir ilgi duyarlar balık burcu kişileri.

Mistik güçleri fazla olan nadir burçlardandır. Hatalardan ders çıkarma yönleri oldukça zayıftır. Bu nedenle aynı hatayı defalarca yaparlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.