Netteki Blog

Snapchat streak ne demek ? Streak nasıl yapılır ?

28.02.2023
939
Snapchat streak ne demek ? Streak nasıl yapılır ?

Streak nasıl yapılır?

Snapchat’in hayatımıza girmesiyle birlikte her gün farklı bir efekt ile arkadaşlarımıza fotoğraf göndermeden duramaz olduk. Her gün eklenen yeni eklentileri nedeniyle ilgimiz her geçen gün daha da arttı. Streak de bu eklentilerden biri. Herkes streak yaparken ben neden yapamıyorum, streak nasıl yapılır ve neden adların yanında sayılar var gibi birçok soruya sahip olabilirsiniz. amacımız bu soruların yanıtını verirken daha pratik olarak anlatmak ve sizi streak yıldızı yapıp her gün parlamanıza yardımcı olmaktır.

 

Streak ne demek

Streak ne demek

Streak ne demek ?

Streak yeni eklenen bir snapchat eklentisidir ve bu eklentiyi oluşturmak için yapmanız gereken birkaç kural gerekiyor. Bazı kişilerin adlarının yanında gördüğünüz ateş emojisi onların snapchatstreak yaptıklarını belirtir. Bazıları bu konuda uzman olmuştur diyebiliriz.

En kolay streak nasıl yapılır?

  • Streak yapmak için öncelikle arkadaşınızla 24 saat içerisinde hiç sohbet etmemelisiniz.
  • Birbirinize snap atmalısınız
  • Video paylaşımı yapmamalısınız.

Yukarıda yazılanları yaptığınız sürece ateş emojisine sahip olacak yani kendi streaklerinizi çalıştırmaya başlayacaksınız.

 

Streak emojileri en anlama gelir?

snapchat emoji

snapchat emoji

Streak havalı emojilerden oluşur ve bu emojilere ulaşmak için snapchat uygulamasını kullananlar elinden geleni yapar. Aslında kurallara uyduğunuz sürece sakin bir şekilde ve emin adımlarla devam edip birçok emoji sahibi olabilirsiniz. Bunlardan biri de gülen yüz emojisidir. Gülen yüz emojisine sahip olmak için bir arkadaşınızla her gün sohbet etmeniz gerekir. Sohbet etmeyi en çok sevdiğiniz kişilerle günlük konuşma yapıp havalı bir emoji sahibi olmak ne harika olurdu değil mi?

Alev; üç gün art arda arkadaşınızla snapchatstreak yaptığınız bildiren en havalı işarettir.

Dağ; snapchat resmi sayfasında var olduğu bilinmeyen bir işaret olmasına rağmen birçok snapchat uygulaması kullanan kişi bu işareti gördüğünü hatta kendinin de sahip olduğunu belirtiyor, belki de uzun zaman boyunca yapılan streakler için verilen bir ödüldür bu. Eğer siz sahip olursanız bize bildirmeyi unutmayın.

Numaralar; Streak için bir de numara emojileri var bunlar da kaç gün streak yaptığınızı bildirir. Yani bir arkadaşınızın adının yanında 100 yazıyorsa 100 günlük streak yapmış demektir. İlk gün sonrasında yapılan her streak için numaraya sahip olursunuz biz yıllarca bu emojinin peşini bırakmamış kişiler tanıyoruz ve siz de onlardan biri olabilirsiniz.

Kum saati; Kum saati işareti ne anlama geliyor? Bu sizin için bir ikaz uyarısıdır ve birkaç saat içerisinde streak bitecek demek istiyor. Yeni bir snap ile ateş emojisini geri getirmek çok kolay!

 

Streak biterse geri getirebilir miyim?

Günlerce ve aylarca snap atıp sohbet etmediniz ve bir gün unuttuğunuz için emojiniz kaybolduysa hiç üzülmeyin, bu kadar çabanın sonucunu elbet snapchat ailesi size geri verecektir. Peki ama snapchat geri getirme nasıl yapılır?

  1. Snapchat destek hattına girin
  2. My Snapstreaksdisappeared üzerine tıklayın bu kelimenin anlamı snapchatstreak’im kayboldu yani görünmüyor demek oluyor
  3. Sizden istenilen bilgileri eksiksiz şekilde doldurup gönderin ve snapchatstreak ne zaman kaybolduysa bunun hakkında detaylı bilgi yazın ki işleminizi daha hızlı bir şekilde yapıp emojinizi bir an önce geri versinler.

Snapchat ile hayata renk katmak çok güzel bunu çok iyi biliyoruz. Havalı empojiler ve her gün yeni eklenen fotoğraf efektleri nedeniyle bu uygulamayı günde birkaç kez açmadan duramıyoruz. Hikaye niteliğinde fotoğraflar paylaşırken fotoğraflarımızın güvende olduğunu bilmek de bizleri güvenli hissettirmeye yetiyor. Eğer streak nasıl çalışır ve nasıl yapılır konusunda yeterli bilgiye ulaştığına eminsen havalı emojilere sahip olmak için uygulamayı aç ve başla.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.