Netteki Blog

Siyah kalp anlamı ?

28.02.2023
940
Siyah kalp anlamı ?

Siyah Kalp Anlamı ?

siyah kalp anlamı

siyah kalp anlamı

Merhaba arkadaşlar bugün size siyah kalp anlamı ne demek ondan bahsedeceğiz.Sosyal medya hesapları ve iletişim sağlamamıza yardım olan uygulamalar ile yakınlarımızla görüşüp konuşmayı çok severiz. Emojiler göndermek de bu görüşmelerin keyif verici yanlarını oluşturur. Hiç harf kullanmadan emojiler ile birçok şeyi anlatabiliriz. Bu emojilerden biri de siyah kalptir. Yakın ilişkilerde kullandığımız surat ve şekil ifadeleri genellikle kalp, gülen yüz, öpücük gibi mutlu olduğumuzu yansıtanlardır. Siyah rengi genel olarak çiçeklerde bile üzgünlüğü ve yası ifade ettiği için kötü bir anlama geldiğini anlamış olmalısınız. Eğer daha hiç siyah kalp emojisi almadıysanız sizlere birkaç şekilde anlatmak isteriz.

Siyah Kalp Emoji Ne Demek?

Siyah kalp emoji aldığınızda karşınızdaki kişinin bunu kasıtlı olarak yaptıysa;

  • Kalbini kırdığınızı ve size karşı üzgün olduğunu yansıtmak istediği için siyah kalp emojisi göndermiştir.
  • İkinci olarak da kendisine karşı yanlış bir davranış yaptığınızı bu nedenle size çok sinirli olduğunu bildirir.
  • Üçüncü olarak da eğer yanında kızgın, kırık kalp ve mutsuz surat gibi ifadeler varsa size küstüğünü ve bir daha konuşmak istemediğini belirtiyor.

Emojiler yanına bir başka emoji eklendiğinde anlatmak istediği şeyi değiştirebilir. Örneğin; siyah kalp yanına bir erkek ve yanına da alışveriş emojisi eklediğinizde o kişiyle alışverişe gitmeni istemiyorum mesajı göndermiş olabilir. Bu nedenle  iletişim için kullandığımız uygulamalarda ifadelerin ne denli önemli olduğunu anlamışsınızdır.

Ayrılık için siyah kalp emoji kullanılır mı?

Ayrılık kelimesi bile insanın ruhu olumsuz etkiler. Fakat hayatta başımıza ne geleceği ve neler yaşayacağımız belli olmadığı için ayrılık herkesin başına gelebilir hatta bazı kişiler için daha hayırlı bir duruma işaret diyebiliriz. İki insanın aralarında yaşadığı kavga ve geçimsizlik nedeniyle bazen iki taraf bazen de tek taraflı ayrılık isteği ile karşılaşabilirsiniz. Eğer partnerinizle kavga ettiyseniz size siyah kalp emojisi attıysa ayrıldığınızı bildirmek istemiş olabilir. Bazen de her şeyin iyi olduğunu düşündüğünüz bir an aldığınız siyah kalp de aynı anlama gelebilir. Siz bu emojiyi aldığınızda ne demek istediğini tam olarak anlamadıysanız soru işareti gönderip açıklama yapmasını bekleyebilirsiniz. Belki de kötü bir dönemden geçtiği için çok büyük bir hata yapıyor ve bunu birkaç gün içerisinde anlayacak. Zaman birçok şeyin ilacıdır ne de olsa.

Kara kalpli diye konuşmalar geçer bazı dizi ya da filmlerin repliklerinde bunu duyduysanız acı ve kötü bir şeyi ifade ettiğini zaten anlamışsınızdır. Bazı kişiler düşünmeden konuştukları için çok kolay şekilde kalp kırarlar. Siz bu kişilerden olmayın. Kalp kırmak ve siyah kalp sahibi olmak bence çok kötü. İyi kalpli olmak ve düşünerek konuşmak gerekir kiminle konuşursak konuşalım. Hayat çok kısa ve ardımıza baktığımızda güzel anılar görmek için güzel emojileri tercih etmeyi denemeliyiz. Mutlu ol ki mutlu ol.

 

Önerilen konu : Kardelen çiçeği hikayesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.