Netteki Blog

Seviyor Sevmiyor Dizisi Hangi Gün Ne Zaman Kanalda

28.02.2023
347
Seviyor Sevmiyor Dizisi Hangi Gün Ne Zaman Kanalda

Seviyor Sevmiyor dizisi ne zaman yayınlanacak hangi gün saat kaçta
Romantik komedi ve gençlik türünde çekilen Seviyor Sevmiyor dizisi farklı bir Kore dizisi versiyonudur. She Was Pretty orijinal isminin Seviyor Sevmiyor olarak çevrilmesi ile başlayan dizi çekimleri halen devam etmektedir.

Oyuncular arasında Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Yiğit Kirazcı yer alırken diziye son haftalarda transfer olan sürpriz bir isimse özellikle magazin basını tarafından ilgi çekmiştir. Aşk Yeniden dizisinde yer alan ve beğenilen güzel oyuncu Sevil Uyar diziye renk katacağa benziyor. Yapımcılığını MF yapım şirketinin yürüttüğü dizi oyuncuları Kora dizilerini Türk izleyicisi ile buluşturmak görevi yüzünden yakın zamanda özel bir ödül alacaklar.

Çocukluk Aşkınız İle Karşılaşmak İster misiniz?
Çocukluk aşklarının gençlik yaşlarında da karşılaşmasını ve bu bağlamda gelişen olayları konu alan Seviyor Sevmiyor dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? ATV’de ekrana gelen dizi özellikle genç izleyicilerden beğeni toplamayı başarıyor. Hafta sonu için romantik bir final yapmanızı sağlayacak olan Seviyor Sevmiyor dizisi saat kaçta başlıyor? Saat 21.00’de izleyiciler ile buluşan romantik ve duygusal dizi her bölümde yeni bir aşk heyecanı yaşatıyor. Afişi, görselleri ve fragmanı ile de dikkat çeken dizi 18.bölümünde de başarıyı yakaladı.

Kore yapımı olan dizi Türkçeye çevrilirken yakalanan başarı dizinin beğenilmesi üzerinde de oldukça önemli bir etken oluşturuyor. Bu özel ödüle layık görülen diziyi izlemeye başlamak ister misiniz?

seviyor-sevmiyor-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.