Netteki Blog

sevda kuşun kanadında ne zaman hangi gün oynuyor

28.02.2023
312
sevda kuşun kanadında ne zaman hangi gün oynuyor

sevda kuşun kanadında dizisi ne zaman başlayacak hangi kanalda oynuyor
İlk tanıtım fragmanı Nisan ayında yayınlanan ve Nisan’ın 29’nda izlenime giren Sevda Kuşun Kanadında dizisi seyirciyle buluştuğu andan beri izleyici tarafından ilgi ile izlenmekte. Leyla Mecnun, Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma, Kara Bela dizileriyle tanınan Burak Aksak’ın senaristliğini yaptığı Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Türkiye’de yaşanan 68 Gençlik hareketinin boyutları anlatılıyor.

Bu kurguyu bir sevda öyküsüyle birleştirerek anlatan dizi de, o dönem deki huzursuzluk ve baskı ortamında mücadele veren bir avuç insanın öyküsü anlatılıyor. 1968 – 72 yıllarında yaşanan gençlik hareketleri bir aşk hikayesi üzerinden anlatılıyor dizide.

Dizinin başrollerinde: Yavuz Bingöl, Deniz Baysal, Murat Ünalmış, İlker Kızmaz, Ufuk Bayraktar gibi önemli isimler paylaşıyor. Dizi de Zafer rolünde Yavuz Bingöl, Tümay rolünde Deniz Baysan, Ömer rolünde Ufuk Bayraktar, Işık rolünde Müge Boz, Halit rolünde Tolga Ortancıl, gibi isimler var. Sevda Kuşun Kanadında dizisi hangi kanalda yayınlanıyor diye merak edenler için hemen söyleyelim, dizi TRT1 ekranlarında…

Dizi bir kuşak hikayesi. 1968 ve 70’li yılları milli bir bakış tavrı ile anlatıyor. O döneme ait olan siyasal ve politik pürüzleri gözler önüne seren dizi de aynı zamanda çarpıcı aşk öyküleri de süslüyor. Bu nedenle dizide ne arasanız var. Aşk, sevgi, macera, politika, aksiyon, romantizm, aile ve arkadaşlık başları ile ne arasanız bulabileceğini bu diziyi kaçırmamanızı öneririz. Sevda Kuşun Kanadında dizisi saat kaçta diyecek olursanız da Cuma günleri 20:00 de yayınlanıyor.

sevda-kusun-kanadinda-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.