Netteki Blog

Seni Beğenen Bir Erkeği Nasıl Anlarsın

28.02.2023
426
Seni Beğenen Bir Erkeği Nasıl Anlarsın

Kızlar arasında büyük bir merak konusu olan benden hoşlanan erkeği nasıl anlarım ya da ilgilendiğim erkek benden hoşlanıyor mu sorularını bu yazı dizimiz içinde inceleyeceğiz.

Kızlara büyürlerken de öğretilen eğer karşınızdaki erkek size vuruyorsa sizden hoşlanıyordur şeklindeki fikirler zaman için kızların akıllarında farklı fikirlere sebep verir. İşte bundan dolayı da sizi beğenen bir erkeği anlayamaz hale gelirsiniz.

Öncelikle bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlarken yanlış bir fikre kapılıp da sizi arkadaş olarak gören bir kişi hakkında yanlış fikirlere kapılmayınız. Peki sizden hoşlanan bir erkeği nasıl anlarsınız buna bir bakalım.

 Eğer sizinle konuşurken gözlerini sizden kaçırıp bir türlü utancından size bakamıyorsa ve sizinle de konuşurken çekiniyorsa

 Yanında her ne kadar yakın arkadaşları ve kankaları olmasına karşın sizinle ilgileniyorsa

 Sizi güldürmek için ilginç şakalar şebeklikler yapıyorsa

  Seni göreceği günlerde giyim kuşamına dikkat ederek senden bir iltifat duymayı bekliyorsa

  Telefon numaranı senden istedikten sonra hemen arıyor ya da mesaj atıyorsa

  Okuldan eve dönerken kulaklığının bir tanesini seninle paylaşıyor ve yeni indirmiş olduğu aşk şarkılarını seninle dinliyorsa

  Seninle konuşurken göz bebekleri büyüyor ve seni can kulağıyla dinliyorsa

  Dikkatini çekebilmek için her şeyi yapıyorsa o erkek sizden hoşlanıyordur.

Bu saymış olduğumuz maddelerin dışında olan mesela sizin bir kız arkadaşınızın telefon numarasını sizden istiyorsa kendisine mezuniyet balosu için bir eş bulamazsa sizinle gitmek için plan yapıyorsa o erkek sizden hoşlanmıyordur.

Aynı zamanda gözleri sürekli olarak sizi süzüyor ve ortamda başka kimseye bakmıyorsa sizi gördüğü her zaman yüzünde bir gülümseme oluyorsa konuşurken size daha yakın olmak için yanınıza yaklaşıyorsa o erkek artık her durumda sizinle birlikte olmak için can atıyor diyebiliriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.