Netteki Blog

Senan Kara Kimdir? Vatanım sensin Dizisi Veronika

28.02.2023
259
Senan Kara Kimdir? Vatanım sensin Dizisi Veronika

9 Ağustos 1978 yılında İzmir’de doğmuş olan oyuncu Senan Kara, Yunus Emre Koleji mezunudur. 2000 yılında ise Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro ve oyunculuk bölümünü başarı ile bitirmiştir.

Uzun bir eğitim sürecinden sonra oyunculuk bölümünü bitirirken Bir Madonna’nın portresi oyununu harika bir şekilde sergilemiştir.

İstanbul şehir tiyatrolarında kadrolu olarak görev yapan oyuncu Senan Kara, çok sayıda çeşitli dizi ve sinema projelerinde de rol almıştır.

Bir çok dizi ve filmde rol almış ve şehir tiyatrolarında aktif olarak mesleğini icra eden deneyimli oyuncu Senan Kara, 2007 yılında Türk kadınlar birliğinden Bedia Muvahhit ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül ünlü oyuncuyu çok duygulandırmıştır ve onurlandırmıştır.

Senan Kara hakkında diğer bilgiler

38 yaşındaki ünlü oyuncu Senan Kara, kendisi ile aynı mesleği icra eden oyuncu Serhat Tutumlu er ile evlidir. Bu evliliklerinden bir oğlu vardır.

Fiziksel özelliklerine değinecek olursak kahverengi gözlere ve siyah saçlara sahip olan güzel oyuncunun boyu 1,74 kilosu ise 56dır. Merak edenler için ise burcu aslandır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.