Netteki Blog

Şehitler ölmez vatan bölünmez resimleri

28.02.2023
551
Şehitler ölmez vatan bölünmez resimleri

Türk ordusu söz konusu vatan olduğu takdirde canını verebilecek kadar cesur ve vatanseverdir. Karşı terör örgütleri ile gerçekleşen olaylarda ve savaşlarda birçok vatansever evladımızı kaybettik.

Ama onlar sadece bedenen ölürler ruhen hala yanımızdadırlar. Kurtuluş savaşında da bu olaya şahit olanlar vardır.

Gökten gelenler olarak bahsedilseler de bizler onların vatanı için düşman karşısında hiç düşünmeden canını veren yiğitler olduklarını biliriz. Ve ne zaman onlara ihtiyacımız olsa hep yanımızda olup vatanı böldürmediler.

Düşmanlara karşı durdular. Vatana duyulan sevgi bu kadar yücedir o askerler şehitlik mertebesini kazanıp ölümsüz oldular Türk milletini hep korudular.

Birçok yaşanan olay vardır şehitlerimiz hakkında çoğu gerçektir ve Türk milletinin ne kadar asil ve özel bir millet olduğunun kanıtıdır.

O şehitler ki şuan hala rahat ve huzur içerisinde yaşamamızın sebepleri onlara çok şey borçluyuz. Türk milleti her zaman askerlerine şehitlerine minnettardır.

Askerlerimiz her an ölümle burun burunayken bile aileleri için milleti için vatanı için şehit düştüler vatanı düşmanların eline bırakmadılar. Ve bu her zaman böyle olacak. Şehitler hiçbir zaman ölmez vatan bölünmez…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.