Netteki Blog

Şarj konusunda iyi telefon önerileri

28.02.2023
252
Şarj konusunda iyi telefon önerileri

Akıllı telefonlar yıllar boyunca çeşitli açılardan büyük değişimlere uğramıştır. Daha önce, pil ömrü kullanıcılar için büyük bir endişe yaratırdı, ancak şimdi hızlı şarj, kablosuz şarj ve uzun ömürlü pil gibi özelliklere sahip telefonlar olduğu için bu endişelere son verdik diyebiliriz.

Sarj Konusunda En İyi Telefonlar

⦁ Xiaomi Mi 10 5G

 

Bir akıllı telefonun pil özellikleri o akıllı telefonu öne çıkaran önemli özelliklerden biridir. Xiaomi Mi 10 5G Akıllı Telefon, 30W hızlı şarj desteğine sahip ve 4.500 mAh ile gelen en iyi akıllı telefonlardan biridir. Mi 10 5G ayrıca 30W’de kablosuz olarak şarj edilebilir.

 

⦁ Realme X50 Pro 5G

Realme X50 Pro 5G, 4200 mAh batarya ile güçlü bir bataryaya sahiptir. 65W hızlı şarj özelliğini de desteklemektedir. Realme, akıllı telefonunda cihazı 35 dakika içerisinde şarj edebileceğini iddia eden 65W SuperDart Sarj cihazını da kutu içerisinde göndermektedir. Şarj hızları, gerçek zamanlı izlemeye sahip olan yonga testinden başarıyla geçmiştir. Realme X50 Pro 5G ayrıca 18W QC/PD şarjını ve 30W Flaş Şarjını da desteklemektedir.

 

⦁ Samsung Galaxy A50

Üst düzey özelliklere sahip olan A serisi telefonlar, orta sınıf diyebileceğimiz 25W Hızlı sarj özelliğine sahiptir. Samsung Galaxy A50, 4mAh pil kapasitesiyle oldukça iddialıdır.

 

⦁ Redmi Note 9 Pro Max

Redmi Note 9 Pro Max, 33W Hızlı sarj desteğine sahip 5020 mAh’lık oldukça iddialı bir bataryaya sahiptir. Bu pil ömrü kullanıcıların rahat bir şekilde bir gün boyunca telefonu kullanabilecekleri şekilde tasarlandı.

⦁ Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Samsung Galaxy S20 Ultra, hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh bataryaya sahip oldukça iddialı bir telefondur. Samsung’un devasa 5.000 mAh pil içeren ilk amiral gemisi akıllı telefonlarından birisi olması da dikkatleri çekiyor. Samsung Galaxy S20 Ultra, 45W Hızlı şarj desteğine sahiptir.
Şarjını uzun süre kullanabileceğiniz telefonlardan sizlere kısa bir bahsetmek istedik. Telefon alırken kesinlikle bu özellikleri göz ardı etmemelisiniz. Yukarıda belirttiğimiz telefonlar bizim açımızdan en iyi bataryaya sahip telefonlardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.