Netteki Blog

Samsung Gear S3 Frontier İncelemesi

28.02.2023
269
Samsung Gear S3 Frontier İncelemesi

Samsung birçok alanda olduğu gibi akıllı saat uygulamaları ile de dikkati çekiyor. Samsung’un akıllı saatleri olan Gear modelleri, her yıl yenilenerek karşımıza çıkıyor. Gear’ın son versiyonu olanlar ise, Gear S3 Classic ve Gear S3 Frontier. Şimdi birlikte, Gear S3 Frontier’i inceleyelim.

Gear S3 Frontier Teknik Özellikleri ve Kullanışı

Gear S3 Frontier, 1.3 inç Super AMOLED ekran ve Tizen işletim sistemine sahip. Küçük çiziklere karşı dayanıklı yapıda olan ekran 300x 360 piksel çözünürlükte.

Ekran hareketli olduğu için, açık olduğu zamanlarda sizin hareketinize göre kendini ayarlayabiliyor. Ekranın özelliklerinin yanında, şarj ömrü de iyi sayılır.

Gear S3 Frontier’de, 768 MB RAM ev 4GB dâhili hafıza bulunuyor. Ancak, hafızası arttırılabilir değil. Gear S3 Frontier, Samsung Pay, NFC, GPS, Bluetooth 4,2 ve 802.11 bn WİFİ gibi özellikler sunuyor.

Fotoğraf çekilebiliyor ancak, kamera mevcut değil. 3.5 mm Jack girişi, USB portu ve radyosu bulunmuyor. Bu nedenle, Bluetooth kulaklıklar ile müzik dinleyebilirsiniz.

380 mAh kapasiteli pili, 70 saate kadar şarj ömrü sunuyor. Ayrıca, ses ile kontrol ve WPC kablosuz şarj özellikleri de bulunuyor.

Gear S3 Frontier Tasarımı

Gear S2 de, iki farklı uzunlukta gelen kordonlardan biri gitmiş. Gear S2’ye göre ekranı biraz daha büyük.

Ayrıca, saati çevreleyen metal çerçeve ve kordon girişindeki tasarım onu daha da büyük gösteriyor.

Gear S3 Frontier görünüm itibari ile daha erkeksi bir yapıya kavuşturulmuş. 1.3 cm kalınlığa, 46 x 46 en- boy oranına sahip. 63 gr. ağırlığı şık görünümü ve kontrol tuşları ile olumlu puan alıyor.

Kayış klipsi her türlü kayış modeli ile uyumlu, böylelikle istenilen kayış takılabiliyor.

Sonuç

Su geçirmezlik özelliği, 5 güne kadar şarj ömrü ve akıllı saat özellikleri ile her an yanınızda ve hazır durumda.

Bunun yanında, sesli komut, Samsung Pay, NFC, tasarım ve ekran gibi özellikleri de artıları olarak öne çıkıyor. Eksileri ise, kulaklık, kamera bulunmuyor ve kasası standart.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.