Netteki Blog

Saç nasıl çabuk uzar ve kolay büyür

28.02.2023
491
Saç nasıl çabuk uzar ve kolay büyür

Saç Nasıl Çabuk Uzar , Genç kızlarımızın en büyük problemlerinden birisi de budur saçlardır. Çünkü bir bayanı bayan yapan ve onu güzel gösteren yeri her zaman saçlarıdır. Şimdi ilk olarak şunu bilmemiz gerek saçların uzaması vücut kimyanızın dengesiyle ilişkilidir bu yüzden söyleyeceğimiz noktalara çok dikkat edin. Eğer bu noktalara dikkat etmezseniz saç uzamanız yavaşlar.

Kısa zaman da saçınızı uzatmak istiyorsanız o zaman sabırlı ve saçlarınıza çok iyi bakımlar yapmalısınız. İyi bakım olarak ilk önce kırık uçlarınız varsa onları temizletin ve her zaman doğru olan şampuanlar , saç kremleri kullanın. Şekillendirme ürünlerini tercih edin bu sayede kırıkların önüne geçmiş olursunuz.

Saçlar Nasıl Hızlı Uzatılır , Saçların bir besine ihtiyacı vardır eğer sizler dengeli ve sağlıklı besleniyorsanız saçlarınız da hem kısa sürede uzar , hem de çok sağlıklı ve canlı olur. Saçlar doğal tellere sahip olmaktadır bu yüzden sizin dengeli beslenmeniz çok önemli olacaktır. Vücudunuza her zaman iyi bakın ve saç bakım programlarını düzenli bir şekilde uygulayın. Biraz dikkatli ve düzenli bakım yaparsanız istediğiniz saça kolayca ulaşabilirsiniz.

Saçın Hızlı Uzaması İçin Nasıl Yapılmalıdır ?

Kullanılacak Malzemeler

  • Yoğurt
  • Yumurta
  • Kına Ve Limon Suyu

Nasıl Yapılır ?

Yumurta , yoğurt , limon suyu ve kına ile hamur hazırlayalım. Hazırlamış olduğumuz bu hamuru ise arkadaşlar tüm saçımıza ve en önemlisi saç derisine masaj yaparak sürelim. 1 saat geçtikten sonra şampuan dökelim. Bu yaptığımız işlem aynı zaman da saç dökülmesini de engelleyecektir. En son olarak ılık su ile yıkayalım.

sac-nasil-cabuk-uzar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.