Netteki Blog

Rüyada yılan görmek sokmak öldürmek nedir neye işarettir?

28.02.2023
276
Rüyada yılan görmek sokmak öldürmek nedir neye işarettir?

Rüyada yılan görmek düşmana işaret etmektedir. Kobra veyahut ona benzer engerek gibi aşırı derecede zehirli yılan ve yılanları görmek, çok daha tehlikeli zararlı bir düşman anlamına gelir. Alimlere göre rüyada görülen yılan devlete, hükümete, gizli düşmanlığa, evlatlara, ölüme, eşe ve sele yorumlanır.

Eve girmiş yılan, düşmanın size kötülük yapacağına, eşinizle aranızın bozulacağına işaret eder. İş hayatı bakımından zor durumlarla karşılaşacağınıza ve bu muzdarip durumdan kurtulmak için tüm gücünüzle savaşacağınız anlamına gelir. Vücudunuzdan yılan çıktığını görmek ise ailenizdeki bir düşmanı işaret eder.

Ağızdan çıkan yılan kötü söz sarf eden ve bu kişiden zarar göreceğiniz manasına gelir. Yatağın üzerinde yada yastıkta yılanı öldürmek görmek, ölüme, Boğazdan yılanı çıkıp ve sonrasında toprağa girmesi ise, ecelin yaklaştığına işarettir.

Yılan öldürmek, düşmanınıza karşı galip geleceğinize ve bu düşmanın her türlü fenalıklarına karşı sizin galip geleceğinizi ve bir daha size kötü muamelede yada eylemde bulunamayacağına işarettir.

Yeşil renkli yılan din düşmanı demektir. Etrafınızda yılanların olduğunu görmek ise, yakınlarınızın düşmanlığına ve bu yılanın sizin yakınlarınızı sokamaması size zarar veremeyecekleri anlamına gelmektedir.

yilan-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.