Netteki Blog

rüyada yeşil yılan görmek ne demektir, anlamı nedir rüya yorumu

28.02.2023
402
rüyada yeşil yılan görmek ne demektir, anlamı nedir rüya yorumu

Rüyada yeşil yılan görmek , dirliğe , kardeşliğe , insanlar arasında olan dayanışmaya ve bütünlüğe delalet etmektedir. Rüyada yeşil yılan görenler kendi inancından başka inanca tapan kişileri insandan saymamaya ve onlara saygı duymamaya sürekli olarak onlara kötü göz ile bakmaya işaret eder.

Rüyada yeşil yılanı öldürdüğünüzü gördüyseniz bir kişi sizin huzurunuzu ve neşenizi kaçırıyorsa ondan kurtulacaksınız.

Rüyada yeşil yılanın sizi soktuğunu görmek , hayırlı bir iş olarak yorumlanmaz yani sevdiğiniz bir dostunuz varsa o size bir şey yapacaktır ve sizde hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bunun yanı sıra dostunuzdan zarar göreceksiniz bu gibi anlamlara da gelmektedir.

Rüyada yeşil yılanın sizi kovaladığını görmek , bir kişinin sizi kıskandığına , arkanızdan kuyunuzu kazmaya ve başarılı olmanızı çekemeyen kişileri delalet eder.

Rüyada yeşil yılandan kaçtığını görmek , rüya kişinin bir kişiye karşı çok rahatsız olduğuna ve onu haz edememesi ile yorumlanır. Kişi kendisini bu kişiye hiç göstermez ve bu yüzden sürekli olarak yolunu değiştirir.

Rüyada yeşil yılan tuttuğunuz görmek , Sizin arkanızdan birisi sürekli olarak atıp tutuyor , sizin hakkınızda kötü ve çirkin sözler söylüyor fakat karşınızda gelince dostmuş gibi davranıyor.

Rüya sahibi o kişinin gerçek yüzünü en kısa zaman da görecektir. Rüyayı gören kişi ise rakiplerini geride bıracak onları yenecek ve başarılı olacağına delalet eder.

ruyada-yesil-yilan-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.