Netteki Blog

Rüyada uzaylı görmek ne demek ?

28.02.2023
680
Rüyada uzaylı görmek ne demek ?

Rüyada uzaylı görmek ne demek ?

Rüyada uzaylı görmek , rutin hayatın dışında başka bir hayatı istediğimiz ve dilediğimiz anlamına gelmektedir. Bilmediğiniz yeni çevreye , mekana girmek , yeni bir işe başlamak mesela bu uzaylının yani yabancının siz olduğuna işaret edebilir. Aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurma isteğiniz de olabilir. Bazen ise, hayatta karşınıza çıkan bazı vakalar ve kişiler karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz demektir. Kısa bir zamanda sizi hayal kırıklığına uğratacak kişiler karşınıza çıkabilir.

Rüyada uzaylı görmek aynı zamanda yeni bir şeyin aradığınızı hissettiriyor olabilir. Rüyada uzaylının size dokunması, gerçek hayatta sizi rahatsız ve mutlu etmeyen olaylarla karşılaşacağınız anlamını taşır. Bu rahatsızlığı veren bir kişi ya da olay bulacak bir olaydaki etken rolünüz olabilir. Ağır hasarlar almamak için çevrenizdeki kişilere dikkat etmeli ve rahatsız hissettiğiniz anda olduğunu ortamı terk etmelisiniz.

Rüyada uzaylı görmek demek aslında tanımadığınız bir yabancıyı görmek demektir. Yabancılar bizim açıklamamız ve kontrolümüz haricinde olan şeyleri temsil eder. Eğer rüyanız uzaylılarla ilgiliyse, içsel benliğinize daha derine dalmak ve kişiliğinizin daha ilkin bilmediğiniz kısımlarını keşfetmek suretiyle olduğunuzu önerebilir. bir yandan da , rüyanızdaki yabancı, mevcut durumunuzda sıkışıp kaldığınızı ve durumdan kaçmayı denemenizi önerebilir. Eğer uzaylıların size saldırdığını ya da evinizi istila ettiğini düşleyebiliyorsanız , hayatınız da ki eski ortamları değiştirmekten korktuğunuz anlamına gelebilir.

Rüyada Uzaylı Işıkları Görmek

Rüyanızda bulutların arasından ve ya  gökyüzünde uzaylı ışıkları görmek, hayatınızdaki yeni başlangıçların habercisi olabilir. Teslim edeceğiniz bir ödev , bir iş , bir görev her ne ise  beklediğinizden daha güzel sonuçlar alabilirsiniz. Dinlenmenin ve hayatın tadını çıkarmanın vakti geldi, başarılarınızın keyfini çıkarın. Işıklar her zaman iyidir. Rüyada görülen ışıklar her zaman iyiye delalet eder. Ferahlığa ulaşacağınızın habercisidir.

Rüyada uzaylı görmek ne demek ?

Rüyada Uzaylılar Tarafından Kaçırılmak

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırılmak , gelecek olan günlerinizde bir aksilik yaşayacağınıza delalet eder. Ayrıca muhtemel tehlikeli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Hayatınız da ki bu insanlar hiç ummadığınız anda sırtınızdan sizi vurup ,ihanet edebilir. Bu kişileri tespit etmeli ve hayatınızdan size zarar vermeden önce çıkarmanız gerekmektedir. Bu kişiler sizi toplum önünde küçük düşürebilir ve itibarınızı düzeltilemeyecek şekilde ayaklar altına alabilirler.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.