Netteki Blog

Rüyada Süt Görmek Neye İşarettir Öğren!

28.02.2023
288
Rüyada Süt Görmek Neye İşarettir Öğren!

Rüyada Süt Görmek kolay yollardan para kazanmaya çalışmak anlamına gelir. Her hangi bir zahmete girmeden çalışmaya gerek kalmadan ve de alın teri dökmeden mal ve kazanç sağlamaya çalışmak anlamlarına gelmektedir.

Bir başka anlam ise rüyasında kadın erkek fark etmeksizin memesinden süt akması demek maddi bir anlamda brikim yapılması anlamına gelmektedir.

Ayrıca şöyle bir durum da vardır. Gerçekte sütü gelmiyor olan bir kadının rüyasında memelerinden süt geldiğini görmesi pek de olumlu bir anlam doğurmaz.

O kadının kısmetinin az olduğu anlamına gelir. Ayrıca yine o tarz bir rüyayı gören kadının şans yollarının kapanacağı anlamları ortaya çıkar.

Rüyada bir hayvandan süt sağladığını ya da süt sağdığını görmek ise büyük bir varlığa sahip olacağına işaret eder. Yoksulluktan kurtulup maddi açıdan oldukça huzurlu ve refah bir hayata gireceği anlamlarına gelir.

Bu kişi zenginliğin varlığın ve bolluğun içine düşer. Rüya sırasında bir eşeğin sütün içmek oldukça kudretli bir kişi olunacağı anlamına gelir iken köpek sütü içen kimse de bir gruba ya da topluma önderlik edecek lider birisi olunacak anlamlarına gelir.

Ayrıca rüyasında kedi sütü içen birisi de zor ve sıkıntılı bir hastalığa yakalanacak anlamlarına gelir. Kısacası rüyada süt görmek durumlarına göre anlamlarında da değişiklik olur.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.