Netteki Blog

Rüyada Su Görmek Neye Yorumlanır

28.02.2023
253
Rüyada Su Görmek Neye Yorumlanır

İnsanlar çok büyük bir sıklık ile rüyalarında su görürler ve de bu konu hakkında hep Rüyada Su Görmek Neye Yorumlanır şeklinde merak içinde kalırlar. Buradan yola çıkarak rüya içinde su görmek ya da su içmek olayı anlam bakımından hem başlangıçları işaret eder iken bir taraftan da bitişleri işaret eder.

Bu tarz bir rüya genel olarak rüyanın da niteliğine bağlı olarak bol kazanca şansa açık bir bahta uzun huzurlu ve sağlıklı bir yaşama ve uzun mutlu bir evliliğe işaret edebildiği gibi aynı zamanda da ölüme de yorulmaktadır.

Rüya içindeki suyun niteliği ve özellikleri rüyanın da anlamına doğrudan bir etki yapar ve anlamı değiştirir. Eğer kişinin rüya içinde gördüğü su temiz ve duru ise o kişi için iyi şeyler olacağı ancak eğer su temiz değil ise de o kişi için kötü şeyler olacağı anlamına gelir.

Su berrak bir şekilde ise o zaman rüyayı gören kişi için bolluk bereketlik ve bol kazanç anlamlarına gelir. Ancak rüya içindeki su berrak değilse de o zaman tam tersine sıkıntı huzursuzluk dert tasa anlamlarına gelmektedir.

Rüyada su görmek kapsamında başka bir kişinin size su verdiğini görür iseniz de yalan manasına çıkmaktadır. Ayrıca rüya içinde su içmek ise o kişi için hayırlı işler anlamına gelir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.