Netteki Blog

rüyada saç görmek neye işarettir

28.02.2023
224
rüyada saç görmek neye işarettir

rüyada saç görmek neye işarettir

Rüyada Saç Görmek kişi için büyük bir mala ve uzun bir ömre işaret eder. Kişi kendi rüyasında saç gördüğü zaman bu onun için maddi ve manevi anlamda iyi bir hal alacağı anlamına gelir.

Eğer rüyanızda saçınızın düz ve kıvırcık olduğunu görürseniz bu şeref ve bahtiyarlığa işaret eder. Yani kısacası rüyada ne şekilde saç görür iseniz farklı tüm durumlarda farklı anlamlar meydana gelir.

Cafer-i Sadık rüyada saç görmek olayında saçını tıraş eden bir kimse için 4 farklı anlama yol açar demiştir. Bu anlamlar hac sefer izzet ve makam ve de mertebe anlamlarına gelmektedir. Başını tıraş eden kimse bu tür durumlardan birisine sebebiyet verir.

Eğer kişi rüyasında kulağında bir saç ya da kıl görür ise bu da o kişinin ilim anlamında yeni şeyler öğreneceğine ve de işiteceği yeni bir söz olacağı anlamına gelmektedir.

Eğer bir erkek rüyasında saçının uzadığını ve gür bir şekilde olduğunu görür ise bu o kişinin maddi anlamda büyük yeni kazançlara sahip olabileceği anlamına gelmektedir.

Eğer bir kadın rüyasında saçının sürekli olarak uzadığını ve bundan da rüyasında oldukça fazla memnun kalması demek kendisi hakkında güzel ve makbul bir anlam ifade etmektedir. Çünkü saç bir kadının zinetidir.

Rüyada uzun saç görmek, işleri pürüzsüz yapmaya işaret eder. Kadınların rüyada saçlarını uzun görmesi hayra, erkeğin rüyada saçını uzun görmesi, mal biriktirme ve onu muhafaza etmeye işarettir. Saçlarının uzadığını gören kimsenin, ömrü uzun olur.

Genel anlamı ile kişinin rüyasında saç görmesi eğer uzun ise oldukça güzel bir anlama çıkmaktadır.

Rüyada Kendi Saçını Görmek

Kendi saçını gören rüya sahibinin istek ve arzusuna kavuşacağına ve inancının sağlam olmasına delalet eder. Rüyada kendi saçını görmek, erkekler ve kadınlar için ziynet, para, güç, kuvvet ve daimi bir mala delalet eder. Kadının, rüyada kendi saçını görmesi, onu koruyacak kimseye işarettir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.