Netteki Blog

Rüyada Saat Görmek Nedir? Ne Anlama Gelir? Yorumu

28.02.2023
303
Rüyada Saat Görmek Nedir? Ne Anlama Gelir? Yorumu

Rüya sahibinin hayatına kıymet veren ve her anını değerlendiren, gideceği yere zamanında gitmeyen, verdiği sözü tutmayan, güven vermeyen kişi anlamına gelmektedir. Can sıkıcı şeyler yaşanacağına, moral bozucu kişilere, duyacağı sözlerden üzüntü yaşayacağına işarettir. Rüyada saat ayarlayan kişinin ise işleri düzelecek ve her şey artık düzene gireceği anlamını taşır.

Rüyada saatin sesini duymak bir davete işaret eder. Rüyada çalan saat ise hoş olmayan sözler işitmek anlamına gelir. Güzel bir saat görmek gelişmelerin olumlu olacağına, müjdeli haberler alınacağının işaretidir. Duvardaki saati çalışırken görmek ise ev halkının mutluluğunu ifade eder.

Rüyada Kol Saati Görmek?

Rüyada kolunda saat olduğunu görmek kişinin kendisiyle olan problemlerini halletmesi anlamına gelmektedir. Duvar Saati görmek ise iş hayatında ve özel hayatında işlerin yoluna gideceği ve sorunların ortadan kalkacağı, mutluluk verici olayların yaşanacağı anlamına gelmektedir. Rüyada büyük bir saat görmek ise çok üzülecek olaylar yaşanacağına ifade eder.

Rüyada Bozuk Bir Saat Görmek zorluklara işaret olarak yorumlanmaktadır ve bir çok problemlerin yaşanacağı anlamına gelmektedir. Rüyada görülen saat çalmaya başladığını gören kişiye hoşlanmadığı sözler söyleneceği ve bu haberlerin canını sıkacağına işarettir. Rüyada saat ayarlamak ise rüya sahibinin hayatına yeniden düzenlemesi gerektiği anlamına gelmektedir.  Saat Görmek Rüyada; görülen saatin altın olması ise iyi şartlar altında yaşanacağı, altın saati kendi kolunda görmek mevki sahibi olmayı ifade eder.

ruyada-saat-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.