Netteki Blog

Rüyada rüzgâr görmek hissetmek ve sesini duymak

28.02.2023
525
Rüyada rüzgâr görmek hissetmek ve sesini duymak

Rüyada rüzgar görmek , genel olarak bilinçli veya bilinçsiz olan karmaşık duygulara yorulur. Bu rüya , ucuzluğa , müjdeli bir habere , hastalığa ve bazı durumlarda ise bolluğa işaret etmektedir.

Rüyada rüzgarı hissetmek

Rüyada rüzgarı hissetmek , rüyayı gören kişi sıkıntılardan kurtulacağına , mutlu bir yaşam süreceğine , feraha kavuşacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada rüzgar sesi duymak

Rüyada rüzgar sesi duyduğunuzu gördüyseniz , yakın zaman içerisinde alacağınız kötü bir haberden dolayı moralinizin çok bozuk olacağına , bir süre boyunca toparlanamayacağınıza alamet eder.

Rüyada rüzgâra kapılıp sürüklenmek

Rüyada rüzgâra kapılıp sürüklendiğini görmek , kısa zaman içerisinde isteyerek veya istemeyerek bir uzak yolculuğa çıkacağınıza yorulur.

Rüyada fırtına görmek

Rüyada fırtına görmek , aile içerisinde çıkacak olan tartışmalara , kederlenmeye , büyük bir üzüntü yaşamaya , hayatınızda hoş olmayan bazı hadiselerle karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada fırtına çıktığı görmek

Rüyada fırtına çıktığı görmek , yakın zaman içerisinde büyük bir değişiklikler yapacağınıza , ev veya iş hayatınızda karışık ve güç durumlarla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada kasırga görmek ne demek?

Rüyada kasırga gördüyseniz , hayatınızla ilgili çok önemli değişiklikler yapacağınıza , zor bir dönemden geçeceğinize , hem maddi hem de manevi olarak sıkıntılar yaşayacağınıza alamet eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.