Netteki Blog

Rüyada Para Saymak Ne Demektir? Neye İşarettir?

28.02.2023
268
Rüyada Para Saymak Ne Demektir? Neye İşarettir?

Rüyada para saymak, rüyayı gören kişinin hayatındaki gelişmelere işaret edebilir. Rüyasında para sayan kişi rüyadan gerçek hayatında çok güzel olaylarla karşılaşacağı anlamını çıkarabilir. Rüyasında para sayan kişi; kendine hedef edindiği işlerde başarılı olacak, olabilecek olan hayalleri kısa süre içerisinde gerçekleşecek, bu hedeflerine ulaşırken herhangi bir sorunla karşılaşmayacak ve çok mutlu olacaktır.

Aynı zamanda  ticaretle uğraşan kişilerin görmesi durumunda, ticaretle uğraşan kişinin başladığı iş küçük de büyük de olsa muvaffak olacağı, bu işlerden büyük kazanç elde edeceği ve işlerin gidebilecek en iyi şekilde gideceği anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi hayatında daima güzel haberler alacak olabilir.

Rüyada sayılan paranın bozuk para olması da rüyada para saymak ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda gerçek hayattaki anlamını da anımsatabilir.

Rüyasında bozuk para sayan ve saydığını gören kişinin gerçek hayatta eline para geçecek demektir. Gerçek hayattaki maddi hayatında ciddi bir rahatlama, maddi olarak güzel günlere doğru gitmeye bir işarettir.

Rüyada bozuk para saymanın bir diğer anlamı ise; rüyayı gören kişinin kendisine borcu olan kişilerden borcunu alacağı veya yaptığı iş veya işlerin karşılığında hak ettiği miktarda para alacağıdır.

Rüyada kâğıt para saymak, rüyada bozuk para saymak ile neredeyse aynıdır. Tek farklılığı, bazı kişiler tarafınca daha kötü yorumlanmasıdır. Rüyada kâğıt para saymanın ifade ettiği kötü anlam ise, rüya sahibinin zevkine ve dünya malına aşırı düşkün olması anlamıdır.

ruyada-para-saymak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.