Netteki Blog

Rüyada Ölüm Görmek Ne Demek? Neye İşaret?

28.02.2023
223
Rüyada Ölüm Görmek Ne Demek? Neye İşaret?

Kişinin bu tarzda bir rüya görmesi kötü bir anlama denk gelmektedir. Kişinin kendisinin ya da bir başkasının ölümünü görmesi o kişinin ahlaken bozulduğu anlamına gelmektedir. Ancak eğer bir kişi rüyasında bir ölünün arkasından bağırıyor çağırıyor ve arkasından ağlıyor ve de tabutunun taşındığını görür iken arkasından feryat ediyor ise bu o insanın yükseleceğine işarettir.

Bu yükselme o kişinin hayatında her hangi bir bölümde iyi bir yükselmeye işaret etmektedir. Ayrıca rüyanızda eğer bir ölüyü gömme işlemini görüyor iseniz de bu hayırlı bir haber alacağınız anlamına gelmektedir.

Rüyada ölü görmek aslında hayra yorulur. Rüyanızda eğer ölmüş bir insan görür iseniz ve bu kişi sizlere bir şey söylüyor ise bu o kişinin dedikleri çıkacaktır anlamına gelir. Eğer rüyanızda sevdiğiniz bir kişinin öldükten sonra size gülümsediğinizi görüyor iseniz de bu sizin vicdanınızın rahat olacağı anlamına gelmektedir.

Eğer rüyanızda ailenizden birisinin ölümünü görür iseniz bu öldü olarak gördüğünüz kişinin uzun ömürlü olacağı anlamına gelmektedir. Ancak bazı rüya yorumcuları da bu durumu kötü bir anlama yormaktadır.

Rüyasında öldüğünü ve bunun karşılığında da defnedildiğini görmekte olan bir kişi uzak bir yolculuğa çıkacak anlamına gelir. Bunun ile de birlikte öldükten sonra da kefelendiğini gören kişi eğer bekar ise kısa bir zaman içinde evleneceği anlamına çıkar. Kısacası rüyada bir ölüm görmek durumuna göre iyi ya da kötü bir anlama işaret eder.

olum

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.