Netteki Blog

Rüyada Oğlan (Erkek) Çocuğu Görmek Nedir?

28.02.2023
536
Rüyada Oğlan (Erkek) Çocuğu Görmek Nedir?

Rüyada Oğlan Çocuğu Görmek eylemi aslında rüya sırasında görülmüş olan oğlan çocuğunun yaşı ve karakteri gibi farklılıklar göre farklı anlamlara sebebiyet verir. Bu neden ile bu şekilde bir rüyanın genel bir anlamı yoktur.

Mesela kundakta veya yatakta olan bir erkek çocuğu görmek sanıldığının aksine kedere ve üzüntüye işarettir ve kötü bir anlam uyandırır. Tam tersine yaş olarak daha büyük bir çocuk yani ergenlik çağına gelmiş bir erkek çocuğu görmek ise size mutluluk sevinç ve neşe dolu yeni ve beklenmedik bir haberin müjdeleyicisi olduğu anlamına gelir.

Bu kapsamda yine rüya sırasında görülmüş olan ergenlik çağına girmiş bir oğlan çocuğu eğer rüya içinde yukarıdan bir yerlerden yere iniyor ise bu rüyayı gören kişinin ailesinin uzun zaman sonra bir refaha ve huzura ereceğinin göstergesidir ve de bu anlama gelmektedir.

Ayrıca farklı bir durum olan bir rüyada ise bir erkek eğer rüyasında kendi çocukluğunu görüyor ise bu da o kişiye annesinden bir miras kalacağı anlamına gelmektedir.

Eğer rüyanız sırasında bir oğlan çocuğunu arkanıza almış bir vaziyette kendinizi görüyor iseniz bu yakın bir zaman içinde bir kötü durum ile karşılaşacağınız anlamına gelir ve bir mülkünüzü ya da iş yerinizi teslim edeceğiniz anlamına çıkmaktadır.

Kısacası rüya sırasında oğlan çocuğu görmek o çocuğun görülü şekillerine göre farklı anlamlara çıkmaktadır.

ruyada-erkek-cocugu-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.