Netteki Blog

Rüyada Namaz Görmek İslami Açıdan Ne Demektir?

28.02.2023
378
Rüyada Namaz Görmek İslami Açıdan Ne Demektir?

Rüyada namaz görmek olumlu yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin zor dönemlerden geçerken takındığı tavır ve sonunda güzel günlere kavuşması olarak değerlendirilmektedir. Kişinin hayatında hayırlı güzel gelişmelere işaret kabul edilmektedir. Rüya sahibinin hüzünlü dönemlerinin sona erdiğine yalnız ise bunun son bulacağına, mutlu günlerin yaşanacağına şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada namaz kılan birini gören kimse için yaşayacağı büyük bir sevincin olduğunu işaret eder. Rüya sahibinin yaşamı boyunca kısmetli olacağı anlamına gelirken yaşamında güzelliklerin dolu olacağı anlamındadır. Kişinin ömrü boyunca kötülüklerle karşılaşmayacağı, Allah’ın yolundan giden biri olacağı, dert tasa görmeyeceği, sağlık anlamında sıkıntı yaşamayacağı şekilden yorumlanmaktadır.

Rüyasında namaz kılan kadın gören kimse için iyi niyetli huyu güzel kendi güzel bir insan olduğunun bir işareti kabul edilmektedir. İslami açıdan imanlı bir kişiliğe sahip olduğunun merhameti olan olgun bir kadın olarak değerlendirilmektedir. Bu rüyayı gören kişi erkek ise böyle bir kadınla evleneceği ya da evli olduğu bayanın bu özelliklerde olduğu düşünülebilir. Rüya sahibinin kendisi annesi ya da ablası şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada namaz kılan birini görmek rahatlık anlamında yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rahatının yerinde olduğunun keyifli günler yaşadığının üzüntüden kederden uzak bir yaşamının olduğunun işareti olarak kabul edilir. Kişiye ait olan sıkıntıların son bulacağının, aldığı yaraların iyileşeceğinin, ruhen çok iyi hissedeceğinin müjdesi olarak kabul edilir. Güzel günlerin kapıda olduğuna işaret eder.

ruyada-namaz-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.