Netteki Blog

Rüyada küçük ufak yılan görmek ne anlama gelir

28.02.2023
318
Rüyada küçük ufak yılan görmek ne anlama gelir

Rüyada küçük yılan görmek , eğer gördüğünüz yılan küçük ise düşmanınız zayıf demektir. Düşmanınız sizi bulunmuş olduğunuz ortamdan kıskanır , zor anları sürekli olarak size yaşatmak için planlar kurar fakat düşmanınız zayıf olduğundan dolayı ne size , ne de ailenize ciddi zararlar gelmez.

Bu insan çocukluğunuzdan beri sizin hayatınızda ve sizde kimseyi kırmak istemediğiniz için , iyi bir insan olduğunuzdan , herkesle az bir muhabbetiniz olduğundan dolayı sizi pasif olarak görür ve zarar vermek ister.

Fakat dediğimiz gibi düşmanınız zayıf olduğu için zarar veremeyecektir.
Evliyseniz bu düşmanınız sizi arkadaşlarınızdan uzaklaştırmak için onlara karşı sizin hakkınızda ileri geri konuşur ve bu konuşmalar kulağınıza geldiği zaman şok olacaksınız.

Bu konuşmalara ilk olarak inanmayacaksınız fakat sürekli aynı konuşmalar geleceği için kısa sürede inanacaksınız. Bu arkadaşınıza ilk zamanlarda çok güvendiniz ve her sırrınızı ise onunla paylaştınız.

İşte bu konuşmaları duyduğunuz zaman çok üzüleceksiniz. Artık bu arkadaşınız ile konuşun ve onu uyarın veya arkadaşlığınızı kesin burada karar sizlere kalmış.

Ama unutmayın yakın arkadaşınız sizin düşmanınızdır ve sizi zor durumda bırakmak için elinden geleni yapacaktır siz yinede tetikte durun.

ruyada-kucuk-yilan-gormek

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.