Netteki Blog

Rüyada Köpek Görmek (Cafer-i Sadık’a göre)

28.02.2023
946
Rüyada Köpek Görmek (Cafer-i Sadık’a göre)

Cafer-i Sadık a göre Rüyada Köpek Görmek 4 farklı anlama işaret etmektedir. Bu anlamlar kötü bir hasım gözü tok bir erkek güzel olmayan bir hizmetçi ve de bilgisiz bir erkektir. Rüyanızda köpek görmeniz o köpeği ne şekilde gördüğünüze göre değişen bir anlama sahiptir.

Çünkü burada arzularına ve şevklerine düşkün bir kişiyi de sembolize edebileceği gibi aynı zamanda kötü ancak şefkatli ve merhametli bir kişi anlamına da gelebilir. Ancak rüyanızdaki bir dişi köpek ise bu daha çok kötü bir kadın anlamına gelmektedir. Bu kadın sizin başınıza bir dert açacaktır şeklinde de telaffuz edilir.

Bu da rüyayı görmekte olan kişinin yakın çevresindeki dostlarına ve düşmanlarına işaret etmektedir. Aynı zamanda da rüyanızda görmüş olduğunuz köpek ile olan mücadelenizde kimin üstün geldiği yani galibiyetiniz ya da mağlubiyetiniz de çevrenizdeki zararlı kişi ile olan mücadelenizi simgelemektedir.

Ayrıca rüyayı gören kişinin rüyasındaki köpeğin cinsi de yine çevrenizdeki o size zarar verecek insanın cinsiyetini ve de karakterini de simgelemektedir.

Bu neden ile rüyanızda gördüğünüz köpeğin her detayı sizin için önemlidir ve bu sayede yakın çevrenizde yer alan insanlar arasında da bir kıyas yaparak o insanı bulmanızı sağlayabilir. Genel itibari ile rüyanızda köpek görmeniz size en yakınınızdan bir insanın çıkıp zarar vermesi anlamına gelmekte olan bir tabirdir.

kopek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.