Netteki Blog

Rüyada Kedi Görmek Ne Demek ?

28.02.2023
375
Rüyada Kedi Görmek Ne Demek ?

Rüyada Kedi Görmek ne demek diyanet analizi ve yorumu

Rüyada kedi görmek çok farklı anlamlara gelmektedir. çocuk anlamına gelebilirken bayanların rüyasında kedi görmesi evliliğinde sıkıntı yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Kimi durumlarda düşman olarak da değerlendirilmektedir.

Rüyada kedi görmenin ukala bir erkek olarak düşünülmekte ve çevresindeki insanlara kurnazlık yapması, iki yüzlü olması şeklinde nitelendirilmektedir.

Bir kadının rüyasında kedi görmesi evliliği ile sıkıntılı bir süreç yaşanacağı anlamına gelebilirken kişinin çocuğu var ise çocuğuna davranış şeklinin çocuğu sıkacak kadar yoğun ve sert olduğu anlamına gelmektedir.

Rüyada kedi kötü niyetli insan kötü günler anlamına da gelmektedir.

Rüyada bir kimsenin dişi bir kedi görmesi çevresinde ona yardım eden bir taraftan da kötülük etmeye çalışan bir kişinin varlığının habercisi olarak kabul edilmektedir. Dişi kedi olması bu kişinin kadın olacağına işarettir. Evcil bir dişi kedi ise rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılarından tez zamanda kurtulacağı anlamına gelmektedir.

Görülen dişi kedi sokak hayvanı ise ikinci bir şahsın tutum ve davranışları yüzünden sorunlar yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada evcil bir kedinin kendisini tırmaladığını gören kimse uzu bir süre mutlu olacağınız sıkıntı çekmeyeceğiniz anlamına gelirken evinizde güzel günlerin yaşanacağı bolluk be bereketin geleceğine işaret olarak kabul edilmektedir.

Rüyada kedi öldürdüğünü gören kişinin gerçek yaşamda evine giren hırsızı yakalayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bazı yorumlara göre de dar boğazdan çıkılacağı kişinin huzura ereceği anlamına gelmektedir.

ruyada-kedi-gormek-tabiri

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.