Netteki Blog

Rüyada Kağıt Görmek Ve Üzerine Yazı Yazmak Ne Demek

28.02.2023
591
Rüyada Kağıt Görmek Ve Üzerine Yazı Yazmak Ne Demek

Rüyada Kağıt Görmek rüyayı gören kişinin hayal ettikleri şeylere kavuşmasına ve arzu edilen isteklerin yerine gelmesi, ne yapmak istiyorsa istediği şeyi yapabilecek olması anlamına gelmektedir.  Kendisi için önemli işleri başaracak olmasına, kariyerindeki hedefe ulaşılacağı olarak tabir edilmektedir.

Kağıt görmek aynı zamanda devlet kapısında bir işe de yorulmaktadır. Devlet kapısında olacak işin olumlu gitmeyeceği, istenilen sonucun alınamayacağına da işaret etmektedir.

Rüyada görülen kağıt beyazsa hayırlı ve güzel durumlar olarak anlaşılmakta ve tanışılacak kişilerle mutlu olmaya, çocuk sahibi olabileceklerine veya eşinden gelecek hayra dalalet eder.

Rüyada Kağıda Yazı Yazmak ?

Kağıt üzerine yazı yazmak ise hayal kırıklığı ve hayal kırıklığının yarattığı üzüntü olarak tabir edilir. Birisi tarafından kağıt verildiğini görmek bir kişiden istekte bulunulacağı, Rüyada görülen kağıt resmi bir kağıt ise gelecek haberlerin iyi olacağına,  Elinde kağıt olduğunu görenin ihtiyaçlarının karşılanacağına ve işlerinin yolunda gideceğine, kağıdın kirli olması para kaybetmeye, kağıt birisi tarafından veriliyorsa isteğin olunacağına, kağıdı karalanmış bir şekilde görmek aşka, sevgiye veyahut nikaha işaret eder.

Kağıdı uçarken görmek ölüm haberine , yazılı kağıt haber almaya, kağıda yazı yazdığını görmek kişilerle arasının bozulacağına,  Rüyada senet kağıdı görmek duruma göre yararına olarak yorumlanmaktadır. Kağıt Görmek Rüyada, Rüyada  sayfa görmek yemin anlamına gelmektedir. Rüyayı görülen kağıt mala işaret etmektedir.

ruyada-kagit-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.