Netteki Blog

Rüyada Gözlük Görmek Takmak Ve Almak Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
316
Rüyada Gözlük Görmek Takmak Ve Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada gözlük görmek anlam olarak kişiye bir sürü şeyi anlatmaktadır. Gözlük görmek normal hayatta göremediklerimizi görmemiz için bize verilen şanstır. Anlam itibariyle etrafınızdaki gerçekleri görün demektir. Etrafınızda gerçek olmayan dostlarınız var demektir.

Etrafınızda sizin tökezlenmenizi bekleyen insanlar var demektir. Bunun farkında olun ve önlemlerinizi alın demektir.

Bir başka anlamı ise bekâr kişiler rüyalarında gözlük görmesi onların evlenecekleri ve mutlu olacakları anlamı da taşır ki bu anlam diğerleri içinde en iyisidir.

Rüyada Gözlük Takmak

Kişi rüyasında gözlük takıyorsa bunun anlamı öyle bir gerçekle karşılaşacak ki bundan sonra karşılaşacağı hiçbir şey için peşin hüküm vermeyeceği anlamı taşır. Sabırsızlanmamaya işaret eder.

Rüyada Gözlük Kırılması

Kişi rüyasında gözlük kırılması görüyorsa bu yakın zamanda sıkıntılı günlerin olduğu kendisi ve ailesi için zor zamanların başlayacağı anlamı taşır. İşini kaybedebilir ya da işiyle ilgili başka bir şey başına gelebilir.

Rüyada Gözlük Almak

Rüyada gözlük alınıyorsa bu rüya sahibinin desteğe ihtiyacı olduğu anlama gelmektedir. Alınacak destekle daha iyi şartlara ulaşacağınız ve maddi açıdan rahatlayacağınız demektir.

Rüyada Gözlük Kaybetmek

Rüyada gözlük kaybediliyorsa rüyayı gören kişinin nostaljiyi sevdiği gibi çok değişik ruh halleri olan kişi anlamına gelmektedir.

Bilinmesi Gerekenler

Rüyada gözlük görmek anlam olarak anlattığımıza göre bilinmesi gerekenler bilindiğine göre bundan sonrası için neler yapılmalıdır ona baklalıyız.

Yorumlar
  1. cigdem dedi ki:

    haklısın çok doğru söyledin