Netteki Blog

Rüyada Gemi Görmek Ne Demektir? Açıklıyoruz

28.02.2023
228
Rüyada Gemi Görmek Ne Demektir? Açıklıyoruz

Rüya içinde bir kişi eğer gemi görüyor ise bu tek bir anlama gelmez ve de dolayısı ile de tek bir şekilde de yorumlanamaz.

Rüyada görülmüş olan gemi eğer yeni aydınlık ve pırıl pırıl bir gemi ise bu zafere ve başarıya doğru yürümekte olan bir iş hayatına işaret eder. Ancak siz rüyanızda izbe oldukça rutubetli karanlık ve eski bir gemi gördüyseniz de bu kişinin maddi anlamda kazancının düşeceği anlamına çıkar.

Eski ve son derece kötü rutubetli bir gemide seyahat ettiğini görmekte olan bir kadın için bu rüyanın anlamı rüya sahibi hakkında gıybet yapıldığı ve arkasından hep kötü bir söz söyleneceği anlamı çıkar.

Geminin denizde değil de rüyada limanda görülmesi demek ise kişinin hayatının bir köşesinde zaferine ve başarısına oldukça az kalmıştır anlamına gelmektedir.

Ancak eğer rüya sahibi kendisini gemiyi limana doğru sürükler iken gördü ise bu hayırlı ve de iyi bir anlama gelmez tamamen kötü bir anlam içerir. Bu şekildeki bir rüya inanç bölücülüğüne fesatlığa ve de kötülüğe işarettir.

Rüyada boş gemi görmek rüyanın tam aksine oldukça iyi bir anlam yaratmaktadır. Rüya sahibi için bol kazanç ve bolca hayırlı rızka ve de bol mülke işaret etmektedir.

ruyada-gemi-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.