Netteki Blog

rüyada evlenmek görmek ne demek neye işarettir?

28.02.2023
430
rüyada evlenmek görmek ne demek neye işarettir?

Rüya tabircileri genel olarak bu konuda tam bir anlam içinde buluşamayıp farklı anlamlara ayrılmışlardır. Ancak büyük bir çoğunluk tarafından kabul edilen anlam ise yüce bir güç tarafından siz büyük bir yardım geleceği anlamı gelmektedir. Çoğu rüya yorumcusu bu rüyayı bu şekilde olumlu bir şekilde yorumlar.

Bunların dışında da diğer kötü anlamlarına bakacak olursak da rüya içinde evlenmek demek büyük bir borç altına girileceğine kişinin üzüntüye ve de kedere düşeceğine ve ayrıca iş hayatında da bir üst mertebeye geçebilmek adına bazı birilerine ağız bükmek zorunda kalacağı anlamlarına gelmektedir.

Bu rüyayı başka biçimlerde inceler isek mesela kişi rüyasında tanıdığı bir kişi ile evlendiğini görmüş ise bu o kişi için geçiminde büyük bir olumlu artış olacağı anlamına gelir ve bu kişi için maddi kaynakların artacağına işaret eder.

Ancak bir diğer durumda da kişi rüyasında eğer hiç tanımadığı bir kişi ile evlendiğini görür ise de bu da o kişi için yakın bir gelecekte ölüm anlamına gelmektedir. Ya da başka bir anlamda kişi evini olduğu yerden başka uzak bir yerlere taşıtacağı anlamları ortaya çıkar.

Rüyada şahitler huzurunda evlendiğini görmek ise Allahın da rızasını almak anlamına gelmektedir.

ruyada-evlenmek-gormek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.