Netteki Blog

Rüyada Et Görmek Ne Anlama Gelir? Neye Çıkar?

28.02.2023
313
Rüyada Et Görmek Ne Anlama Gelir? Neye Çıkar?

Rüyada Et Görmek pek hayırlı rüyalardan değildir. Kötüye yorumlanan rüyalardandır. Etin çiğ olması hastalık anlamına gelmekte aynı zamanda kederde kalınacağına, yalnız günler geçirileceğine işaret etmektedir.  Rüyada Eti  kasaptan alınıyor olması, ölümün yaklaşmakta olduğunun bir habercisi olarak tabir edilmektedir.

Kokuşan bir et görmek ise büyük sorunlar yaşanacağı olarak görülmektedir. Büyük parça et görmek, kötü bir durumla karşılaşma durumunu ifade etmekte, pişmiş et ise maldaki bütünlük olarak anlaşılmaktadır.

Etin parçalara ayrılmadan bütün halinde bir et görmek büyük sıkıntı olarak anlaşılmakta, etin parçalanmış olduğunu görmek ise düşmanın büyük olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada Pişmiş Et ?

Pişmiş et yenildiğini görmek, rüyayı gören kişinin mallarında artış olacağı anlamına gelmektedir. Çiğ et yediğini gören kişinin hayırlı işleri olduğu anlamına gelmektedir. Yaşlıca birinin rüya sahibine et yedirmesi ise yüksek makamlara erişileceği anlamını taşımaktadır.

Et sığır eti ve sığır eti pişirilmişse kız çocuk olacağı anlamına gelmektedir. Etin yenilişine göre de anlamlar arasında farklılıklar olabilmektedir.

Et çatal ile yeniyorsa ziyafete davet olarak görülmekte, el ile etin yenildiğini görmek ise helal para kazanılacağına, paradaki artışa işaret etmektedir. Rüya da et kesmek ise kötülükler anlamına gelmektedir. Düşmanlar tarafından uğratılmak istenen zarar anlamına gelmektedir. Düşmanın varlığına ancak düşmanına karşı dikkatli olunması hakkında uyarıcı bir rüya olduğu anlamına gelmektedir.
ruyada-et-gormek-ne-demek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.