Netteki Blog

Rüyada Erkek Çocuk Görmek Anlamı Nedir? Tabiri

28.02.2023
270
Rüyada Erkek Çocuk Görmek Anlamı Nedir? Tabiri

Rüyada Erkek Çocuk Görmek İnsanların içinde gerçekleşmesini istediği dileklerinin gerçekleşmesi anlamına gelmektedir. Erkek çocuğunu gören kişi  bekar bir kızsa kısmetinin açılarak evleneceğine, evleneceği kişinin kısmetli biri olmasına, İş yaşamında problemi bulunan kişi erkek çocuk görürse işlerin artık yoluna gireceğine ve bulunduğu görevinde yükseliş olarak görülmektedir.

Rüyayı gören kişi hasta ise şifa bulmaya işaret etmektedir. Eğer rüyada görülen erkek bebek ağlıyorsa kötü tabir edilmektedir. Üstü başı kir içinde kalmış bir erkek çocuk görmek ise yakınlarınız tarafından ihanete uğranılacağı şeklinde tabir edilmiştir. Bekar bir erkeğin erkek  çocuk görmesi evlenmesinin yakın olduğu şeklinde anlaşılmaktadır.

Evli Bir Kadının Erkek Çocuğu Görürse?

Evli bir kadının erkek çocuğu görmesi doğacak olan çocuğun erkek olarak doğmasını istemesi anlamına gelmektedir. Erkek çocuk aynı zamanda güvenilir dostlarınızın olduğuna ve çevreniz tarafından saygı görüleceğine işaret etmektedir. Müjde anlamına da gelen erkek çocuk, rüya sahibinin müjdeli haberler alacağı da belirtilmiştir. Erkek çocuğu sırtına yüklemeyi görmek üzüntülü durumlarla karşılaşabilir, Rüyada görülen erkek çocuğun büyük olması ise kuvvet anlamına gelmektedir.

Evlenmeden erkek çocuğu olduğunu görmek ise dünya işlerinde ilerlemeye, güven içerisinde yaşamaya, şerefe işaret  olarak görülmektedir. Erkek Çocuk Rüyada; Erkek çocukları bir arada görmek malın artmasına, çokça hayırlar anlamına gelmektedir. Okula giden erkek çocuk görmek ise tövbe etmeye işaret anlamına gelmektedir.

ruyada-erkek-cocuk-gormek-ne-demek

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.