Netteki Blog

Rüyada Elbise Görmek Ve Onu Giymek Neye İşarettir

28.02.2023
280
Rüyada Elbise Görmek Ve Onu Giymek Neye İşarettir

Rüyada Elbise Görmek Neye İşarettir Elbise yorumu görülen şekle göre değişiklik göstermektedir.  Elbisenin yırtık ve yamalı olması iyi sayılmaz. Kötü günlerin yaklaştığını, tatsız olaylar yaşanacağını ifade eder. Elbise yeni bir elbise ise güzel olaylar yaşanması ve gelecek güzel günler anlamına gelmektedir.

Güzel kokan bir elbise görmek güzel şeylerin başlangıcında olunduğuna işarettir. Yeni elbise eğer hiç giyilmemişse gören kişi memursa görevde yükselmeye, ticaretle uğraşan birisi ise kazanç kapılarının artacağına ve işlerin bereketli olacağına, yoksulun rüyasında gördüğü elbise ise artık yoksul olmayacağına, zengin ise daha da zengin olacağına yorumlanır. Rüyada görülen elbisenin temiz olması iyi kalpli olmaya, kirli bir elbise görülmüşse kalbi bozuk anlamına gelmektedir. Elbisenin üzerinde yamalar bulunuyorsa rüyayı gören kişinin işçi olması durumunda hasta olunacağına, işçi olmayanların gördüğü yamalı elbise ise kısmetin artacağına işaret eder.

Elbiseyi Giydiğini Görmek ?

Elbisenin rengi beyazsa ve şık bir elbise ise niyetinin iyi olduğuna, kalbinde kötülük bulunmadığına, sevindirici haberler alınarak artık yüzünün güleceğini ifade eder. Elbise Görmek Rüyada,  Elbisenin çamurlu ve eski olması ve kirli elbiseyi giydiğini görülmesi ise üzücü olaylar yaşanacağı anlamına gelmektedir.

Siyah Elbise Giydiğini Görmek; Kendini haklı çıkaracak ve her istediği olsun isteyen bir kişinin baskın geleceğini ifade eder. Rüyada Elbise aldığını gören ise yeni işler, yeni fırsat kapılarının aralanacağına, işinin sahibi olacağı anlamına da gelmektedir.

ruyada-elbiseler-gormek-ne-anlama-gelir

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.