Netteki Blog

Rüyada Ecel Görmek İslami Tabiri Nedir?

28.02.2023
321
Rüyada Ecel Görmek İslami Tabiri Nedir?

Rüyada ecel görmek , rüyayı gören kişinin hem uzun hem de sağlıklı bir yaşamının olacağına , parlak ve uzun bir ömrünüzün olacağına delalet eder.

Aynı zaman da eğer tarihli olarak gördüyseniz ecelinizi o zaman bu aralar yoğun bir ölüm korkusu içerisinde olduğunuza , psikolojik olarak zor zamanlar geçireceğinize işaret eder.

Rüyada Başkasının Ecelinin Geldiğini Görmek

Rüyada başkasının ecelinin geldiğini görmek , uzun zamandan beri ziyaret etmediğiniz dostunuzu ziyaret edeceğinize,

yakın zaman içerisinde bu eski dostunuzla beraber hasret gidermek için buluşacağınıza , eskiler hakkında konuşacağınıza delalet eder.

Bunların yanı sıra , alacağınız kötü bir haberden dolayı moralinizin çok bozuk olacağına , kısa bir süre canınızın sıkkın olmasına yorulur.

Rüyada Eşinin Ecelinin Geldiğini Görmek

Rüyada eşinin ecelinin geldiğini görmek , ticari ve parasal olaylara , yapacağınız ticari işlerden dolayı yüksek oranda kazançlar elde edeceğinize ,

gelirinizi arttıracağınıza ve kendinize yeni gelir kapıları yapacağınıza işaret eder. Aynı zaman da bereketli , hayırlı ve iyi işler yapacağınıza delalet eder.

Rüyada Ölmüş Birini Görmek Ne Demek?

Rüyada ölmüş birini görmek , hayırlı rüyalardan birisidir.

Alacağınız güzel bir haberden dolayı sevinçli olacağınıza , ailenizle beraber mutlu zamanlar geçireceğinize alamet eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.