Netteki Blog

Rüyada Diş Görmek Ve Dişin Dökülmesi Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
323
Rüyada Diş Görmek Ve Dişin Dökülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada Diş Görmek Anlamı Aile olarak ve akraba olarak yorumlanmaktadır. Üst dişlerin baba tarafından akrabaya, alt dişlerin anne tarafından akrabalarla alakalı durumlar yaşanacağı anlamına gelir.  Dişlerin kötü ve koktuğunu görmek, Ailesi ile ilgili kötü düşünceler taşıyan kimselerin bulunduğuna işaret etmektedir.

Dişler yerinden oynuyorsa aile içinde yaşanacak tatsızlıklar olarak yorumlanmaktadır. Rüyada görülen dişler aralıklı ise Ailede problemler yaşanacağına ve aile içi kavgaların olacağına işaret etmektedir.

Dişlerin yerinden çekilmesi ve koparılması ailedeki işlerin eskisi gibi gitmeyeceğine maddi zararlar olacağı anlamına gelmektedir. Kendi dişini çekmek ise Malını ve parasını kullanırken dikkatli olunmadığına işaret eder. Altın veya gümüş diş ise Malın başına gelecek zarar olarak görülmektedir.

Rüyada Dişlerin Döküldüğünü Görmek ?

Uzun ömürlü olunacağı anlamına gelmektedir. Rüyada görülen diş sallanıyorsa hastalık yaşanacağı ve hastalıktan yana sıkıntı çekileceğine işaret eder. Dişin çekildiğini görmek akrabalardan birinin ölüm haberi olarak yorumlanmaktadır. Dişler yerinden oynuyorsa, sallanıyorsa yaklaşan bir hastalık görüleceği anlamına gelmektedir. Diş ağrıyorsa ve dişe ilaç konduysa hayırlı ve menfaat sağlamak anlamına gelmektedir.

Diş Görmek Rüyada ağızda sadece bir diş kalındığını gören kişinin bir senelik ömrü bulunduğuna işaret etmektedir. Rüyada görülen diş sağlıklı ve güzel bir diş olarak görüldüyse üzüntülerin geçeceğine, sıkıntının biteceğine, feraha ermek anlamına gelmektedir. Dişi eliyle çekip çıkarmak akrabalar arasında husumetler olacağına işarettir.

ruyada-dis-gormek-ne-demek

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.