Netteki Blog

rüyada diş görmek neye çıkar hangi manaya gelir? İslami Tabirini Oku!

28.02.2023
280
rüyada diş görmek neye çıkar hangi manaya gelir? İslami Tabirini Oku!

Rüyada Diş Görmek eylemi rüya tabircilerine göre sürekli olarak farklı bir anlama denk gelmektedir. Kişi eğer rüyasında diş görür ise bu aile üyelerini, kendi gelirindeki artışı, kederini, kişinin gereksiz yere bir çok para harcamasını ve son olarak da akrabaları ile arasına mesafe girmesine işaret eder.

Diş genellik ile rüyalarda çok sık bir şekilde görülür. Bu kapsamda en çok da dişlerin dökülmesi ve de dişlerin çürümesi olayları insanların rüyalarına girmektedir.

Ancak bu tarz rüyalar bir kabus olarak nitelendirilir. Ayrıca yapılmış bir çok araştırmaya göre yetişkin bireylerin çocuklara oran ile daha fazla rüyalarında diş gördükleri saptanmıştır. Ancak rüyanızda dişi nasıl gördüğünüze göre rüyanızın anlamı da farklı bir şekilde yorumlanmaktadır.

Rüyasında eğer bir kişi dişlerinin oynadığını görürse bu o kişinin çekirdek ailesinde çatlamalar ortaya çıkmaya başlayacak anlamına gelir ve bu aile içinde münakaşa çıkacağı anlamına gelir. Bir diğer anlamda rüyanızda eğer kalbinizde diş çıktığını görür iseniz bunun anlamı da kötüye yorumlanır ve yakın bir zamanda öleceğiniz anlamına gelmektedir.

Eğer rüyanızda dişlerinizin çürüdüğünü görür iseniz bu da sizin ailenizin durumunun zayıflayacağı anlamına gelmektedir. Ancak rüyanızda görmüş olduğunuz dişler kararmışsa ve buna bağlı olarak da kararan dişler dökülüyorsa bu o kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Kısacası rüyanızda diş görmek kötü bir anlama yorumlanmaktadır.

ruyada-dis-gormek-tabiri-ne-demek

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.