Netteki Blog

Rüyada Birini Öpmek Görmek Ne Anlama Geliyor?

28.02.2023
273
Rüyada Birini Öpmek Görmek Ne Anlama Geliyor?

Rüya sahibinin etrafında yer alan düşmanları için onları yenmesi onlardan kurtulması anlamı taşımaktadır. Rüyasında genç olan birini öpmeyi görmek sevinçli güzel haberlerin müjdesi olarak kabul edilirken, yaşlı bir kadının öpüldüğünün görülmesi rüya sahibinin daha önce yaptığı bir hata ile kırdığı bir kişiden af dilemesi anlamına gelmektedir. rüyasında bir kadın öpüldüğünü görüyor ise bu hayatında ilginin eksikliğine işaret kabul edilmektedir. Bu kişinin sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyduğu anlaşılmaktadır.

Rüyasında sevdiği kişiyi dudaklarından öptüğünü gören kişi için eline yüklü miktarda bir paranın geçeceğine işaret olarak kabul edilmektedir. Alından ya da yanaktan öpmeyi gören bir kimse ise çalıştığı iş yerinde dürüst çalıştığının ve kazandığı paranın helal olduğunun bir işareti olarak kabul edilir.

Alımlı bir kadının kendini öptüğünü gören baylar için dul olan bir hanımla aynı yatakta yatma durumlarının söz konusu olabileceği anlamına gelmektedir.

Rüyasında bir hizmetliyi öptüğünü gören kimse iş yerinde kendinden üst mevkide olan biri ile ya da direk patronu ile bir ilişki yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Bir kadının tanımadığı bir erkeği öptüğünü görmesi ve ileri gittiğini görmesi o kişinin hayalini kurduğu ve olmasını çok arzu ettiği bir durumun gerçekleşeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada birini öpmek rüya sahibinin başarılı bir hayatının olacağı anlamına gelirken menfaat dolu bir yaşam süreceğinin göstergesi kabul edilmektedir.

ruyada-birini-opmek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.