Netteki Blog

Rüyada Bebek Emzirmek Ama Süt Gelmemesi Ne Demek

28.02.2023
2.263
Rüyada Bebek Emzirmek Ama Süt Gelmemesi Ne Demek

Rüyada Bebek Emzirmek Ama Süt Gelmemesi ;  maddi anlamda rahatlık içindeyken gelirin azalması anlamına gelmektedir. Maddi kayıpların yaşanacağı ve bu yüzden sıkıntılı dönemler geçirileceği olarak tabi edilmektedir. Emzirdiği halde memeden süt gelmiyorsa rızık daralması olarak ifade edilmektedir.

Yokluk günlerine girileceğine ve harcamalarda daha dikkatli davranılması ve yaşanacak parasal sıkıntılarla geçecek bir dönemin başında olduğuna işarettir. Yokluğun ve maddi kayıpların olacağı dönem içerisinde kendini kötü hissetmeye ve yeni işe başlayanlar ve iş hakkında verilecek kararlarda  daha dikkatli olunması yönünde ikaz anlamında da görülen bir rüyadır.

Memeden Süt Gelmemesi ?

Haberci olarak görülebilen bu rüyada etrafındaki düşmanlara karşı da önlem alınması gerektiğine başkaları yüzünden düşülecek maddi sıkıntılar anlamına da gelmektedir.

Aynı zamanda da yaşanacak sıkıntıların arkasından mutluluk verici olayların yaklaşmakta olduğu, maddi anlamda yaşanacak kayıpların kısa süreli olduğu, Bebek  Emzirmek ve Süt Gelmemesi Rüyada  Samimi kişilerin etrafınızda olacağına, zorluklar içerisinde olduğunuzda elinizden tutacak bir dostun olduğuna, evli olanlar için sağlıklı ve sağlam bir evlilik olacağına, şefkatli biri olunduğuna, rüya sahibinin sevdiklerine yardımcı olacağına, zorlukların üstesinden kısa bir zaman içinde kurtularak feraha ermeye işaret olarak ta tabir edilen rüyadır. Etrafta yetenekli kişilerin akılcı çözümler üreteceğine, dostlarla ilişkilerin sağlam olacağına ve destek olduğunuz kişilerin yardımına koşulacağına işarettir. Sevilmeyen bir kadına karşı daha hoş görülü davranılması gerektiği anlamına da gelmektedir.
ruyada-bebek-emzirmek-gormek-ne-demek

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.