Netteki Blog

Rüyada Bataklıktan Kurtulmak , Rüyada Bataklığa Düşmek

28.02.2023
1.211
Rüyada Bataklıktan Kurtulmak , Rüyada Bataklığa Düşmek

Rüyada Bataklıktan Kurtulmak , Rüyada Bataklığa Düşmek

Rüyada Bataklıktan Kurtulmak ve ya bataklığa battığını görmek hayatınız da yaşayacağınız olaylar için bir habercidir. Bir işe başlayacaksınız, yeni bir arkadaşlığa başlayacaksınız bu olayların sizi dibe vurduracağını ve dibe çekeceği anlamında anlam taşımaktadır.  Bataklık görmenin tek hayra yorma olarak söylenebileceği şey şudur . Rüyada bataklık içinde çırpındığını görmek, ihtiyarlık demlerinde rahat etmeye işarettir. Çünkü dünya da bir bataktır. Gençlikte kazanan, ihtiyarlıkta rahat eder. Diye yorumlanmaktadır.

Rüya tabirleri yazı kategorimiz de en çok okunan yazılarımızı sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz başlıklara tıklarsanız bakabilirsiniz.

Rüyada Bataklığa Düşmek ve Kurtulmak

Yeni bir iş , aşk , ilişki , bir olaya başlanacaksa ve rüyada bataklığa düşmüş görüldüyse o işlerin çok zorlu olacağının işaretidir. Ya da var olan arkadaşlarınız size zarar verecek anlamında yorumlanır. Sahtekar insanlarla tanışacak, zarara uğrayacaksınız. Rüyada bataklıkta olduğunu görmek, sıkıntılı bir dönem geçireceğinin işaretidir. Bataklıktan çıkmak, iş hayatında küçük bir ilerlemeye işarettir.

Bataklık rüyaları kendi ve adı gibi sıkıntı, dert gibi olumsuz koşullara işaret etmektedir. Bataklığa düşmeden kenarında kendinizi görürseniz tehlikeli bir durum ve ya olay  içinde olduğuna ; ayağını bataklığa sokarak yokladığını görmek ise bir düşmanın arkasından pusu kurduğuna delalet eder. Bataklığa düşmek fakirleşmek maddi sıkıntılarında yaşanacağını işaret eder.

Rüyada bataklıktan kurtulduğunuzu gördüyseniz , sıkıntılardan , dertlerden kurtulacağınıza , gerçek yaşam da çalışıyorsanız yavaş yavaş işlerinizi toparlayacağınıza , hayatınızı düzene sokacağınıza yorulur.

Rüyada Bataklıktan Kurtulmak , Rüyada Bataklığa Düşmek

Rüyada Bataklıkta Çırpınmak

Rüyada bataklıkta batmayıp çırpınıyorsanız ; elinize geçecek olan bazı fırsatları değerlendiremeyeceğinize , ne kadar uğraşırsanız uğraşın ihtiyarlık döneminde zorlanacağınıza delalet eder. Alacağınız kararları dikkatli bir şekilde düşünüp vermeniz gerekir.

Sizin de sorularınız ve ya paylaşacağınız düşünceleriniz var ise yorumlarda buluşalım . Yorum yapmaktan çekinmeyin.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.