Netteki Blog

Rüyada Balık Görmek Ne Demek Neye İşaret? Diyanet Bu konuda Ne Diyor?

28.02.2023
429
Rüyada Balık Görmek Ne Demek Neye İşaret? Diyanet Bu konuda Ne Diyor?

Rüyada Balık Görmek olayı genel olarak neredeyse tüm rüya tabirleri tarafından hayra vesile olan bir anlama gelmektedir. Rüya içerisinde balık görmüş bir insan için sayısız derece kısmet ve müjdeli haberlerin geleceği bir anlam oluşur. Ayrıca sadece rüyalarda da değil balık kahve fallarında da tamamı ile kısmetin habercisidir.

Balık sayısına göre kısmetinizin sayısı da artmaktadır. Rüyasında eğer bir insan erkek ya da kadın fark etmeksizin rüyasında balık görüş ise bu o kişiye gelecek olan tüm malların mülklerin ve de kısmetlerin habercisi niteliğinde çıkmaktadır. Bu neden ile rüyanızda eğer balık görür iseniz bunu kesinlik ile kısmete yormalısınız.

Cafer-i Sadık ise rüya sırasında balık görme olayını tam altı şeklide ayırarak tabirini yapmıştır. Rüya sırasında görülmüş olan balık mevki sahibi bir kimseyi nitelendirebildiği gibi aynı zamanda bakire bir kızı da nitelendirebilir. Bunlar ile birlikte diğer kalan dört tabir ise gelecek ganimeti hizmetçiyi askeri ve ganimeti simgeler.

Bazı rüya yorumcularına göre ise soğuk bir yerde balık görmek kötü bir anlama sıcak bir yerde balık görmek ise iyi bir anlama yorulmaktadır.

Rüyada balık sürüsü görmek şeklindeki rüyaların anlamı da o rüyayı gören kişinin işinde mevki ve pozisyon anlamında yükseleceğine ve de hayatının diğer bölümlerinde de kısmetlerin onu beklediğinin habercisi olmaktadı0r. Burada balık sayısının da önemi vardır.

ruyada-balik-gormek-tabiri-gorsel

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.