Netteki Blog

Rüyada Baklava Görmek Ne Demek? Neye İşarettir? İslami Yorumu Burada

28.02.2023
289
Rüyada Baklava Görmek Ne Demek? Neye İşarettir? İslami Yorumu Burada

Rüyada baklava görmek; baklavayla yapılan her işlemde farklı anlamlara gelebilir. Ancak temel anlamda rüyada görülen baklava; rüyayı gören kişinin hayatı boyunca zorlanmadan geçineceğine, geçimini sağlarken hiçbir ihtiyacından kısmayacağına ve rızkını çıkarırken doğru hamleler yapacağına işaret eder. Rüyasında baklava gören kişinin işleri açılacaktır ve bir dostuyla beraber kalkıştığı işte başarılı olacaktır. Bu kişi aynı zamanda uzun zamandır ihtiyacı olan mutluluk verecek haberleri de alacaktır.

Rüyada baklava görmenin bir diğer çeşidi ise görülen baklavayı yemektir. Rüyada baklava yiyen kişi yakınlarından olumlu bir haber alacaktır ve bu olumlu haber sayesinde bir mutluluk duyacaktır. Sadece manevi yönden değerlendirilmez, maddi olarak da gelişim gösterecektir. İstediği makama kavuşacaktır. Rüyada baklava yapmak ise olumlu görülen bir rüya değildir. Rüyasında baklava yapan kişi iş hayatından biraz uzaklaşmalıdır.

Çünkü bu rüyalar; iş hayatının getireceği bir hastalık, yakınındaki insanlara ilgi gösterememe ve uzun bir çalışma hayatına işarettir. Rüyada baklava yapmak yerine satın almak daha hayırlıdır. Rüyasında baklava satın alan kişi; el atacağı işten başarılı bir şekilde ayrılacak anlamına gelir. Ticaret hayatında başarılı olması ise maddi olarak rahatlamasını sağlayacaktır. Ayrıca bu rüya kişinin maddi refaha erişmesinin yanında manevi olarak da gelişme göstereceğinin belirtisidir.

Rüyada baklava görmenin bir başka türü olan görülen baklavayı ikram etmek ise, rüyada baklavayı ikram eden ve ikramı alan kişi arasında maddi bir anlaşma sağlanacağı anlamına gelir.

ruyada-baklava-gormek-tabiri-ne-demek

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.