Netteki Blog

Rüyada aşure görmek ve yapmak ne anlama gelir

28.02.2023
424
Rüyada aşure görmek ve yapmak ne anlama gelir

Rüyada görülen aşure genel olarak hayra yorumlanır. Rüya sahibinin maddi kazancının artmasına ve bir an önce sıkıntılarından kurtulmasına da işaret eder.

Fakat bazı rüya yorumcularına göre rüyada aşure görmek hayra yorumlanmaz. Yakın bir zaman da sizin hoşunuza gitmeyecek olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aynı zaman da maddi kayıplara , sağlıkla ilgili sıkıntılı bir dönem yaşayacağınıza da delalet eder.

Rüyada aşure yemek

Rüyada aşure yemek , güzel bir şeydir ve hayra yorumlanır. Yakın bir zaman da size faydası dokunacak bir işe girebilirsiniz. Bunun haricinde ise gam ve kederden , sıkıntılardan kurtulmaya da işaret eder.

Hastalar için şifa bulmaya , borcunuz varsa o borçlarınızdan kurtulmaya ve fakir duası almaya da yorumlanır.

aşure ayının dışında aşureyi görmek

Böyle bir rüya gördüyseniz , üzüntülü bir haber olacağınıza delalet eder.

büyük bir aşure kazanı görmek

Nazarlardan kurtulmaya veya korunmaya işaret eder.

aşure dağıtmak

Rüyada aşure dağıtmak , çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Yani rüya sahibi hayır işlerinde bulunabilir. Hayatınızda olumlu gelişmeler olacak ve rızkınız da artacak demektir.

aşure yapmak

Rüyada aşure yapmak , rüya sahibinin hayırlı bir kimse olduğunu ifade eder. Yani her zaman kendisini düşünmez , çevresinde bulunan insanları da düşünür.

aşure yapıldığını görmek

Rüyada bir yerde aşure yapıldığını görmek , hayra yorumlanan rüyalardan birisidir. Aşurenin yapıldığı yerde hem bolluk hem de güzellik vardır. Eğer bu aşure rüya sahibinin evinde yapılıyorsa o evde maddi sıkıntı olmaz ve aile huzur içerisinde yaşar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.