Netteki Blog

Rüyada Ada Görmek Neye Delalet Eder? ( İslami)

28.02.2023
260
Rüyada Ada Görmek Neye Delalet Eder? ( İslami)

Rüyada ada görmek , rüya sahibinin yalnız kalacağına , hem ailenizden hem de dostlarınızdan uzaklaşacağınıza , yakın çevrenizdeki insanlarla fikir ayrılıkları yaşayacağınıza , tartışmalara işaret eder.

Rüyada Adada Kaybolduğunu Görmek

Rüyada adada kaybolmak , gerçek yaşam da hem iyi hem de hayırlı işler yapacağınıza , işlerinizi yavaş yavaş yoluna sokacağınıza ,

elinizdeki parayı kısa sürede arttıracağınıza , yaşam standartlarınızın yükseleceğine , sevmiş olduğunuz kadın ya da erkek ile izdivaç yolunda ilerleyeceğinize alamet eder.

Rüyada Adada Avlandığını Görmek

Rüyada adada avlanmak , hem tehlikelerden hem de sıkıntılardan kurtulacağınıza ,

uğursuzlukların kesilmeyeceğine , işlerinizi bir türlü yoluna sokamayacağınıza ve maddi olarak ise büyük zararlara uğrayacağınıza yorulur.

Rüyada Yeşil Ada Görmek

Rüyada yeşil ada görmek , bolluk ve bereket içerisinde bir yaşam süreceğinize , kısmetli günlere ,

bahtınızın açık olacağına , hem iş hem de özel hayatınızda çok güzel zamanlar geçireceğinize , maddi ve manevi olarak tüm sıkıntılardan dertlerden kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada Adadan Yüzerek Sahile Çıktığını Görmek

Rüyada adadan yüzerek sahile çıkmak , sıkıntılardan kurtulup feraha kavuşacağınıza , maddi ve manevi olarak her türlü sıkıntıdan kurtulacağınıza , kendinizi artık rahata erdireceğinize delalet eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.