Netteki Blog

Rüyada Abdest Görmek Neye İşaret Eder

28.02.2023
255
Rüyada Abdest Görmek Neye İşaret Eder

Rüyada abdest gören kişi , hayırlı işlerle karşılaşmaya , iyilik , güzellik , sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulmaya delalet eder. Bunların yanı sıra hastalığı yenmeye ve borçları da ödemeye alamet etmektedir.

Rüya sahibinin üzüntüleri ve hayatın omuzlarına yüklemiş olduğu ağırlıktan kurtulacağına , canlanacağına ve hayat bulup yaşam sevincine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Abdest Almak

Rüyada abdest aldığını gören kişinin işleri yoluna gider ve sabit bir geliri olacağına delalet eder. Aynı zaman da kazalardan , tehlikelerden ve başına gelebilecek belalardan da uzak duracağına , Allah’a daha çok yakınlaşacağına tabir edilir. Bu durumda kişi artık manevi huzura kavuşacak ve yüzünde güller açacaktır.

Rüyada Abdest Alıp Namaz Kılmak

Rüyada abdest alıp sonrada namaz kıldığını gören kişi , etmiş olduğu tövbelerin kabul olacağına , iç huzurun yakalanacağına ve dünya hayatında istemiş olduğu bir şeyin olacağına işaret eder.

Rüyada Abdestsiz Namaz Kılmak

Rüyada abdest almadan namaz kıldığını gören rüya sahibi , çalışmadan hiçbir plan yapmadan bedavadan varlık sahibi olacağına işaret eder. Kişiye , babasından veya dedesinden kendisine miras kalacak , tüm hisseleri kendisine alacak ve böylelikle ona bu miras ilaç gibi gelecektir.

Rüyada Temiz Su ile Abdest Almak

Rüyasında temiz su ile abdest aldığını gören kişinin , en büyük arzusunun kabul olacağına ve muradına ereceğine delalet eder. Aynı zaman da hem iyi hem de temiz duygular ile çıkılan yolda zafer kazanacağı anlamına da gelir.

Rüyada Abdestin Bozulduğunu Görmek

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek , hem mutsuzluğa , hem aksiliklere hem de başarısızlıklara ve en önemlisi ise sıkıntılara işaret eder. Yalnız bu durum rüya sahibi için geçici bir süreçtir. Yıpratıcı ve zor olsa da illaki atlatacağı bir durum olarak yorumlanır.

Rüyada Gusül Abdesti Almak

Rüyada gusül abdesti aldığını gören kişi , maddi zararlarını yavaş yavaş karşılayacağı anlamına gelir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.