Netteki Blog

Rüyada Abdest Almak Ne Demektir

28.02.2023
312
Rüyada Abdest Almak Ne Demektir

Rüyada abdest aldığını gören kişi iyi niyetli , hayır yapmayı çok seven ve güzel ahlaklı olan , kudretli ve yüce gönüllü olmaya işaret eder. Rüyasında abdest aldığını gören kişi aynı zaman da hayırlı ve güzel işler yapacağına da işaret eder.

Rüya sahibi görmüş olduğu bu rüya sayesinde onu mutlu edecek haberler almasına , sorunların çözülmesine ve dertlerine ise şifa olmasına delalet eder.

Eğer hak yolunu terk etmişseniz yeniden bu yolu bulacağınıza ve tövbekar olacağınızla yorumlanır. Rüyanızda abdesti tam aldığınızı gördüyseniz her türlü sıkıntılardan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada Abdest Almak ve Namaz Kılmak

Rüyasında ilk önce abdest alıp sonra da namaz kıldığını gören kişiler emellerine kavuşur ve mutluluklarının en büyüğünü yaşarlar.

Rüyada Gusül Abdesti Almak

Rüyasında gusül abdesti aldığını gören kişiler hayatlarında gereksiz yerlere savurmuş olduğu kazançlarını veya gereksiz yerlere yatırdığı mal varlıklarını yeniden kazanacağına işaret eder.

Rüyada Abdest Alamamak

Bir kişi rüyasında abdest almak istediği halde bir türlü alamıyorsa yaşantısında hayal kırıklığına veya üzüntüye uğrayacaktır. Bunun haricinde sağlık sorunları , maddi ve manevi kayıplarla üzüleceğine de delalet eder.

Rüyada Camide Abdest Almak

Rüyasında camide abdest aldığını gören kişinin hayalleri en kısa zaman da gerçekleşir ve bu durumda kazancının bir kısmından sadaka vermeye işaret eder. Bazı yorumculara göre ise camide abdest almak kişinin günlük yaşantısında yapmak istediği bir şeyin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada Abdest Almak İçin Su Aramak

Rüyanızda abdest almak için su aradığınızı gördüyseniz amacınıza ulaşmak için gittiğiniz yolda karşınıza çıkacak olan sorunlara karşı çare aramanıza işaret eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.