Netteki Blog

Rüyada Aba Görmek Neye İşarettir

28.02.2023
368
Rüyada Aba Görmek Neye İşarettir

Rüyada aba görmek yaşamış olduğunuz kötü olayların aile hayatınıza yansımasına ve bu yüzden de hem aile hem de iş huzurunuzun bozulmasından dolayı kötü zamanlar geçireceğinize , büyük sıkıntılar çekeceğinize , daha sonradan da bu sorunlardan kurtulmak için yakın bir zaman da seyahate çıkacağınıza delalet eder.

Rüyada Aba Giymek   

Rüyayı gören kişinin iş hayatı çok sıkıntılı olacağına işaret eder. Bununla beraber çıkmazda olduğu bir dönemde, işleri hem maddi hem de manevi olarak kötüleşeceğine , büyük oranda zarar göreceğine , çok kısa bir zaman da önemli fireler vereceğine fakat karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunmuş olduğu bu sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Keçe Görmek  

Rüyayı gören kişinin karşısına birden fazla sıkıntı ve sorunlar çıkar. Bunlara rağmen yaşamış olduğu zor zamanlara ve kaybetmiş olduğu o kadar şeylere rağmen , hiçbir şekilde kararından geri çekilmez. Bu durumdan ötürü ise insanları kendisine küstürdüğüne işaret eder.

Rüyada Keçeli Kalem Görmek  

Sevmiş olduğu insanların ısrarlarına ve yaşamış olduğu o kadar sıkıntılara rağmen kararından vazgeçmediğine , daha sonradan da çok büyük kazançlar elde edeceğine , bu sayede ise sıkıntılarından bir an önce kurtulacağına , borçlarının biteceğine ve aynı zaman da rüya sahibi çok sevecen ve iyi birisi olduğu için insanlar tarafından hem sevileceğine hem de saygı duyulacağına delalet eder.

Rüyada Siyah Keçeli Kalem Görmek  

Rüyayı gören kişinin devam ettiği bir çalışmasından hayat ettiği gibi ve beklediği kadar verim alamadığına , bu yüzden ise yapmış olduğu şeylerden dolayı içinde pişmanlık olduğuna işaret eder.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.