Netteki Blog

Rising Star Türkiye Hangi Günler Ne Zaman

28.02.2023
230
Rising Star Türkiye Hangi Günler Ne Zaman

rising star türkiye saat kacta Başlıyor hangi günler yayınlanıyor
Jüri üyeliğini Mustafa – Emina Sandal, Yılmaz Morgül ve İrem Derici’nin yaptığı Rising Star Türkiye yarışması izleyiciyle buluşuyor.

Birçok ülkede Rising Star adıyla yayınlanan Rising Star Türkiye yarışması, Acun Medya yapımcılığı aracılığıyla 3 Ağustos 2015 yılından bu yana Türkiye’de yayınlanmaktadır. Rising Star Türkiye yarışması hangi kanalda gösterilmektedir sorusunun cevabı ise Tv8’dir.Yarışmanın formatında 4 kişilik Jüri üyesi bulunur. İzleyiciler de başarılı bulduğu yarışmacıyı, yarışmanın yapıldığı interaktif stüdyoda, tablet ve akıllı telefonlarına ücretsiz indirdikleri uygulama aracılığıyla verdikleri oylar ile desteklerler. Yıldız adayların, jüri ve seyirci oylarıyla belirlendiği yarışmada bugüne kadar Demet Akalın, Gülben Ergen ve Fuat Güner de jüri üyeliği yapmıştır. Rising Star Türkiye’nin sunuculuğunu ise İşte Benim Stilim’den de tanınan Öykü Serter yapmaktadır.

Rising Star Türkiye’de En Son Ne Olmuştu?
Rising Star Türkiye’nin geçtiğimiz sezon kazananı Ozancan Demir oldu. Sona kalan iki finalist olan Harun Yoldaş ve Ozancan Demir final türküsü olarak “Oy Oy Sevdiğim” isimli parçayı birlikte seslendirdi ve toplamda %66 oy aldılar. Final gecesinin neticesinde kazanan star adayı ise Neşet Ertaş’ın “Yine Bir Hal Oldu” isimli eserini seslendiren Ozancan Demir oldu. Demir böylelikle, %83 oranında aldığı oyla Rising Star Türkiye’nin şampiyonu olmuş oldu. Acun Medya’nın ilgiyle ve keyifle izlenen yarışma programlarından biri olan Rising Star Türkiye yarışması saat kaçta gösteriliyor sorusunun cevabı, özellikle müziğe ilgi duyanlar tarafından gayet iyi bilinmektedir.

Hatırlatmak gerekirse yarışma, saat 20.00’da yayınlanmaktadır. Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve ekran başındakilere keyifli saatler sunan yarışmanın yeni sezonu büyük bir ilgi ve merak ile beklenmektedir.

rising-star-turkiye-sarki-yarismasi

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.