Netteki Blog

Paramparça Dizisi Hazal Yeni Saç Stili Ve Rengi

28.02.2023
308
Paramparça Dizisi Hazal Yeni Saç Stili Ve Rengi

Televizyon kanallarında her gün yeni yüzler görmeye alıştık. Genç oyuncular güzellikleri ve yakışıklıları ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte onlardan birisi, Alina Boz.

Paramparça Dizisi Hazal Yeni Saç Stili

Star TV’nin ekranlara getirdiği Paramparça dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü ile ses getiren dizinin genç oyuncuları, güzellikleri ve muhteşem oyunculukları ile seyirciye adıma doyum olmaz dakikalar yaşatıyor.

Paramparça dizisinde, Hazal karakterine can veren Alina Boz, değişen saç rengin ile büyük beğeni topladı. Kahve tonlarında olan saçlarını genelde gölgeli ve açık kullanmayı tercih ediyor.

Ekrana gelen son bölümlerde ise; kahve tonlarındaki saç rengini, sarı olarak değiştiren ve katlı bir kesim ile kullanan dizinin Hazal’ı büyük beğeni aldı.

Yüzünün taze ve durulduğunu ön plana çıkartan Alina Boz, saçlarındaki değilim ile güzelliğine güzellik kattı. Her bölümde farklı saç stili ile ekranlara gelen genç oyuncu, şimdiden ekranların aranan yüzü haline gelmiştir.

Genç izleyicinin dikkatlerini üzerine çeken Alina Boz, genç ve dinamik sitili ile örnek olmaya devam ediyor.

Türkiye’ye geldiği günden beri performansını giderek geliştiren genç oyuncu için eleştirmenler; gelecek vaat eden bir oyuncu olduğunu ve gençlere şimdiden örnek teşkil ettiğini belirtiyorlar.

Alina Boz’un kullandığı yeni saç rengi, ten rengi ve göz rengine uygun ve yaşı gereği uçuk sarılara kaçılmadan karar verilmiş bir stildir. Tüm genç kızların demeyebileceği bu ton, açık renkli hanımlara daha çok yakışacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.