Netteki Blog

Özlü anlamlı en güzel resimli sözler ve mesajlar

28.02.2023
301
Özlü anlamlı en güzel resimli sözler ve mesajlar

Özlü sözler kimi zaman mektuplarda kimi zaman günlüklerde kimi zaman ise mesajlarda karşımıza çıkar. İnsanlar sevdiklerine, ailelerine veya arkadaşlarına kendilerini sevdiğini ya da düşündüğünü hissettiren özlü sözler söylerler.

Böylelikle hem kendi duygularını karşı tarafa yansıtırlar hem de yolladıkları kişi kendini mutlu hisseder.

Öğretmenlere, annenize, sevgilinize, arkadaşınıza kısaca sizin için değerli olan herkese güzel özlü sözler söyleyebilirsiniz.

Eskiden mektuplar, günlüklerde ve hatıra defterlerinde karşılaştığımız özlü sözleri günümüzde mesajlarda ve internette bulmak mümkün.

Özlü sözler genel olarak karşıdaki kişiyi hem güldürür hem de sevildiğini hissettirir. Cümle yapısı ile kulağa hoş gelir ve akılda kalıcıdır.

Kelimelerin birbiri ile olan uyumundan yararlanarak sevgi, umut ya da istekler özlü sözler ile belirtilir. Kimi zaman unutulmamak, kimi zaman hayaller özlü güzel sözlerle karşınızdaki kişiye hoş bir şekilde iletilir.

Karşınızdaki insanı mutlu ve değerli hissettirmek istiyorsak güzel özlü sözlere sık sık başvurmalısınız. Bu sözlere karşılık verilmesi sizi de hem güldürecek hem de mutlu ve sevgi dolu hissettirecektir.

  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.