Netteki Blog

Özge Özder Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Perihan

28.02.2023
355
Özge Özder Kimdir?  Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Perihan

Ankara doğumlu olan Özge Özder Ocak 1978 doğumlu koç burcu ünlü oyuncu. Hacettepe üniversitesin de konservatuar eğitimi alan oyuncu, oyunculuk hayatına tiyatro sahnesinde başladıktan sonra bu zamana kadar birçok özel televizyon dizisinde ve sinema filminde rol aldı.

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri çeken Özge Özder şu anda Fox TV’deki Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol alıyor.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisinde Özge Özder’in Rolü

Fox TV’nin bu sene en çok güvendiği projelerden olan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde gençlerin farklı bir projede bir araya getirerek zengin fakir çatışması yaşanır bir yandan da hepsinin geçmişle yüzleşmeleri ekranlara gelir.

Oldukça farklı bir konusu olan dizi dikkatleri çekmeyi başardı. Özge Özder’de bu projede yer alarak Perihan karakterine can veriyor.

Perihan oğluna ölümüne bağlı oğlu için vazgeçmeyeceği hiçbir şey olmayan bir anne. Aynı zamanda çok güçlü hırsları ve ihtirasları olan bir karakterdir.

Özge Özder’in can verdiği Perihan karakteri Özge Özder’in oyunculuğu ile çok başarılı bulunmuş herkes tarafından takdir toplamış bir karakter oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.